LIVE
🏛️ LEGEND Tehlikeli Descent record held by muhammed2002 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Frog record held by bukettttt for 15 years — unbeaten!
user arinberk commented: Christmas Mahjong “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Kasım 2009 Flash Oyunu Birincisi >> burakcan76000 << Oldu

started by BIDIBIDI 29 November 2009 16-year-old topic 19 Replies 13.042
Forumda belirttiğimiz nedenlerden dolayı 1. erken açıklanmıştır.
Görünen o ki 1. nin değişmesi 27 saat içinde mümkün olmamaktadır,
çünkü ;

Kasım 2009 için ,

Ay Birincisi , 621 Oyunla ,

burakcan76000 adlı üyemiz oldu

Kendisini can-ı gönülden kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Saygılarımızla

Oyun listesi 1-7 Aralık 2009 tarihleri itibariyle sıfırlanacaktır.
başararılarının devamını dilemiyorum seni canı gönülden tebrik ediyorum burakcan :lol:
çok teşekkür ederim darısı başınıza:) ya ben kendimi yarına hazırlıyordum daha kıracak bi sürü rekorum vardı :bidibidi_msn5:
artık benden bu kadar ya birazda başkaları birinci olsun, bencillik yapmıyayım :)
Tebrik ederim üstadım :wink: :wink:
Gerçi herne kadar tebrik etsemde benim tüm rekorlarımı elimden aldığın için hala küsüm sana :evil: :evil:
teşekkür ederim cr@zy..yok ya sen bana küsmessin biliyorum çünkü senin lugatında küs diye bir kelime yok..hem emeğe saygı diye bir şey var baksana 621 oyuna emek vermişim demi yani :)
o 621 oyunun emeğine bişey demiyom daaa sen hele bu ayda benim rekorlara gözünü dik bak o zaman görüşcezzzz :x :behead: :gun: :smash: :smash:

( bu ay tehtidle birinci olma yoluna gidicem :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: )
tamam ya kızma dokunmam rekorlarına,sadece hortlaklar geliyor oyununu alıcam o kadar (kızarsam fikrimi değiştirebilirim ona göre,benimle iyi geçin ) :)
Yaaa bak hala kızarsam diyo yaa :flaming: :plasmawhore:

Ben sana küsümm diyoooom kime diyom alooo :yahoo28: :yahoo28: :yahoo28:
daha dakika 1. kızdırmaya başladı ya..bak kızıyorum ha ,kime diyom aloooo :bidibidi_msn54: :bidibidi_msn5:
hem ben senden küsmedikten sonra küs sayılmayız,tamammı aloooo :)
sende kızmaya bahane arıyon canım olmazki böyle şey Allah Allah ne güzel şurda kardeş kardeş konuşuyozz ne o öyle 1. dk dan kızmaya başlamak cıks cıks yakıştıramadım olmuyo böle olmuyooo üstadım :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: Hem ne var azcık oyunlarda gençlerin önünü açsan rekorlarını kırmasan ölürmüsün :bidibidi_msn5:
ya okumadınmı başta yazdığımı,artık başkaları birinci olsun bencillik yok dedim.sende küsmeye bahane arıyorsun be..bu ayda niyetim yoktu ama zorla beni birinci yaptılar..tamam meydanı siz gençlere bırakıyorum artık,
gidiyorum bütün rekorlar yüreğimde falan filan işte :lol2:
Nereye gidiyon bakıyım sen yaa olmaazzz gitme gitme tamam seneyi sen bitir yeni yılda benle fahri birinciliği sana kaptırmayız zaten :D anlaştıkmıı :?:
yok be ,ben bu ayda birinci olsam adminim beni siteden atar.çünkü herkes dört gözle ağlıyor.yok benim niye rekorlarımı kırıyon,yok küstüm senden deyip nerdeyse oyundan soğuyorlar :D bende buna meydan vermemek için kendimi emekli yaptım kurtulun işte benden,artık çalıp oynarsın,,belki oynamaya başladın bilee :lol2:
Oyunlar Sensiz olmazz diyom kime diyom aloooo :bidibidi_msn5:
fazla ısrar etme ,şimdide ben senden küstüm işte ,sana diyom aloooo :yellowno:
başarılarının devamını dilerim TEBRIKLER
teşekkür ederim prens.
tebrikler burakcan bir rekora daha imza attın.
teşekkür ederim kahraman.
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.