LIVE
🏛️ LEGEND Ratman record held by deli dumrul for 12 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Christmas Mahjong record held by fahri for 16 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Tek Tek Balona
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Burakcan'nı oyun oynarken gizli kameraya çektik :)

started by cr@zy 26 November 2009 16-year-old topic 8 Replies 7.691
Evet arkadaşlar Flaşh oyun galerisinin korkulan oyuncusu burakcan'ı evinde oyun oyarken kameraya çektik , ondan alınan rekorları geri almak isteyen burakcan zorlandığı an ne bilgisayor ekranı tanıyo nede ev duvarı heryeri yıkıp geçiyo Allah muhafaza fazla sataşmamak lazım benden söylemesi ... :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

( bu arada bizim çekim yaptığımızı anladığı için biz anlamayalım diye türkçe değil ingilizce ve çince sözlerle sinirini çıkardı :lol2: :lol2: )

[bidibidi_video]http://www.bidibidi.tv.tr/bidibidi_vide ... 55374a7f65[/bidibidi_video]
bravo cr@zy büyük bi işe imza attın.çinçe konuşması normal dedesi çin imparatoru,ya :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
ayyy belli zaten böyle oynamasa nasıl kıracak rekorları yavv anaaaa yav ona monitor neyim de dayanmaz yav şuna baksana

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
ya ben ne psikopatmışım da heberim yokmuş yuh bana :lol2:
ya oyun delisi bir monitorun lafımı olur benim dedem çin imparatoru.bir kamyon dolusu monitor gönderir :lol2:
cr@zy alacağın olsun sorarım sana bunu.. :lol2:
bu çocuk kafayı yemiş.bi oyun yüzünden monitörün içine etti.
burakcan76000 wrote:
cr@zy alacağın olsun sorarım sana bunu.. :lol2:

Haydi sor sor sor :mrgreen: rekorumda kalmadıki daha nasıl soracaksan :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
cr@zy napıyon bayram ziyaretlerine gitmiyonmu :?:
Daha dur fahri hele bi kurbanlar kesilsin bir - iki saat sonra anca gidilir sen gitmiyonmu ?
burakcan sen rekorları değilde bilgisayarı kırdın yav yazıktır günahtır acı bilgisayara
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.