LIVE
🏛️ LEGEND Atomik Betty record held by gülen for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND My Doctor Civilization 2 record held by EFDAL for 18 years — unbeaten!
user arinberk New Record! 9 Dragons Hexa
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

benimde incelenmesini talep ettiğim oyunlar var

started by fahri 20 November 2009 16-year-old topic 18 Replies 12.893
kabak adlı üye:tic tac teo xo adlı oyun

guldali adlı üye:böcek avlayıcı

ben deniz fahri:word jam,hayvanları yık,5 t0p bi yerde(herhahalde kendi kendini şikayet bi üyeyim) :bidibidi_msn5:
fahrinin bi hatalı oyununu da ben bildireyim..archery VH, 620 050 imkansız rekor. ( bu hatayı fahri daha önce bildirmişti ) :) :)
duyarlılığına teşekkür ederim burakcan :twisted: onu daha önce belirttiğim için şimdiki listeme eklemedim :P
yoo fahri hiç birimiz senin kadar duyarlı olamayız..bunu samimi söylüyorum. :)
Yaa fahri gerçekten sana helal olsun senin yaptığını kimse yapmaz tebrik ediyorum seni :clap: :clap:
burakcan cr@zy teşekkür ediyorum beni şımartıyorsunuz :bidibidi_msn5: şaka bi yana böyle düzgün ve seviyeli bi sitede(bunu iltifat olsun diye söylemiyorum)samimi olan herkezin yapması gerektiğini düşünüyorum
yav kardeşim bu ne ya.nedir sizin bu oyun şikayetlerinden çektiğimiz.bidibidi nin her tarafını oyun şikayetiyle dolduruyorsunuz.bide bana diyorsunuz.
hayırdır ab-ı hayat :?:
ab-ı hayat bir konuyada muhallefet etme ya nolursun...rahatsızlığımızı dile getirmek seni nenden rahatsız ediyorki? böyle yorumlar yazmak için birileri kafana silah mı tutuyor,zorlamı yazdırıyolar acaba?

fahri bu arada talebimiz dikkate alınmadı galiba :) :)
bende anlıyamadım ab-ı hayat,ın tepkisini ona ne oluyorsa?

haklısın burakcan taleb,imiz dikkate alınmadı.napalım biz üyelik görevimizi yerine getirdik.gerisi yetkililere kalmış
.
ab-ı hayat wrote:yav kardeşim bu ne ya.nedir sizin bu oyun şikayetlerinden çektiğimiz.bidibidi nin her tarafını oyun şikayetiyle dolduruyorsunuz.bide bana diyorsunuz.
Sitemizdeki her bölüm, o bölümle ilgili olarak doldurulması için açılmıştır. Yani istek,ihtiyaç ve gereklilikten dolayı ortaya çıkmıştır. Boş kalmasını neden düşünüyorsunuz ki?

Hem buraya açılan konuların çokluğu Bidibidi Teknik Ekibinin Eksikliğidir :wink: Biz buraya açılan konuların az olması için zaten çalışıyoruz.

fahri wrote:haklısın burakcan talebimiz dikkate alınmadı.napalım biz üyelik görevimizi yerine getirdik.gerisi yetkililere kalmış.

Her talebiniz, isteğiniz tarafımıza ulaşıyor arkadaşlar ve sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz, gerçekten duyarlı oyuncularsınız. Ve bu konularınız, Bidibidi Altyapısını geliştirmek için etkili olmaktadır.

2010 yılı itibariyle de , bu bölüme olumlu katkı yapan duyarlı arkadaşlara sürprizlerimiz olacak.

Saygılarımla
teşekkürle admin. biz biraz sabırsızız kusurumuza bakmayın :oops:
o oyunlar benimde dikkatimi çekmişti,duyarlı olduğunuz için teşekkürler arkadaşlar.
haklısınız arkadaşlar özür dilerim hepinizden.ya ben aslında o gün başka şeye sinirliydim.o sırada da bidibidi ye girmiştim baktım karşımda hep oyun şikayetleri sinirli olunca öyle yazıvermişim.biliyorum böyle bişeye hakkım yok.kusura bakmayın.ama gerçekten kötü bir niyetim yoktu.özrümü kabul ettiğinizi yazın yoksa içimde kalır hep.fahri ve burakcan ve adminim özür dilerim.başkaları anlamıyor özürden bari siz anlayın. :cry: :cry:
ab-ı hayat kardeşim, çok büyük bi hakaret söz konusu olmadıktan sonra yapılan bi özürü kabul etmemek kimsenin haddine değil..özür dilemekte bir erdemliktir ama asıl erdemlik özür gerektirecek az hata yapmaktır..yani çok özür dilemek çok yanlış demektir..kötü niyetli olmadığını biliyorum o yüzden canın sağolsun önemli değil diyorum.
ab-ı hayat kardeşim, çok büyük bi hakaret söz konusu olmadıktan sonra yapılan bi özürü kabul etmemek kimsenin haddine değil..özür dilemekte bir erdemliktir ama asıl erdemlik özür gerektirecek az hata yapmaktır..yani çok özür dilemek çok yanlış demektir..kötü niyetli olmadığını biliyorum o yüzden canın sağolsun önemli değil diyorum.
burakcana katılıyorum.önemli olan telafisi olmayan hatalardır.
çok teşekkürler arkadaşlar hepinizi çok seviyorum.hihi :) :) :) :) :)
MOD TRIPLERI OYUNUN INCELENMESINI TALEP EDIYORUM
mesaj alınmıştır :wink:
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.