LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Haftanın En Iyi Fıkra Yarışması !!!

started by betül_42 09 November 2009 16-year-old topic 20 Replies 14.985

Haftanın En Iyi Fıkra Yarışması

Bu hafta forumun en beğenilen fıkrasını sen ekle sen kazan :wink:

Son başvuru tarihi:
15 Kasım 2009

Oylama tarihi:
16-22 Kasım 2009

Kurallar:
Her üyenin bir katılım hakkı vardır.
Katılmak istediğiniz konunun linkini ve Başlığını buraya yazarak yarışmaya katılabilirsiniz.
Oylama Üyeler arasında normal anket usulü ile yapılacaktır

Ödüller:

1.1500 para puan
2.1000 para puan
3.500 para puan

Bu puanları Bidibidi Alışveriş Merkezinde Değerlendirerek Harcayabilirsiniz.
http://www.bidibidi.com/FORUM/bidibidi- ... rm696.html
Tilki ve kurtun hikayesi :)

Tilki ormanda gezmektedir. Bir agacin dalinda asili bir geyik butu görür. Actir ama süphelenir, kontrol etmeye baslar ve görür ki bu bir tuzak. Geyik butu bir iple bombaya baglidir. Epeyce uzaga gider ve basini kollarinin üzerine koyarak yatar biraz sonra kurt gelir. Butu görür. Yatan tilkiyi de.

Tilkiye sorar: "N'apiyorsun dostum".

Tilki cevap verir: "Hiiiç, yatiyorum burda.

-Bir but var.

-Evet var.

-Neden yemedin?

Tilki sakince cevap verir: "BUGÜN ORUCLUYUM"

Kurt kendinden emin: Ben yiyeyim o zaman.

Tilki: Buyur afiyet olsun.

Kurt buta uzanir uzanmaz bir patlama, ortalik toz duman, kurt yarali ve hareketsiz 10 metre uzakta perisan halde yatarken tilki sakince budu yemeye baslar.

Bunu gören kurt sorar: "LAN HANI ORUCLUYDUN?"

Tilki piskin piskin cevap verir: Biraz önce TOP patladi
duymadin mi? :lol2: :lol2: :lol2:
abı-hayat konunu fıkralar bölümüne açman ve sadece konu linkini ve başlığını buraya eklemen gerekiyor..
ne farkeder ya.şimdi onunla mı uğraşayım tekrar.burdan okusun işte millet.hem buraya konması daha güzel değilmi görsel açıdan.ne öyle linke tıklayacan başka sayfa gelecek bissürü kalabalık falan filan işte
ya linkle filan ugraştırmayın işte yazalım şuraya

Arkadaşlar kurallar daha önceden açık bir şekilde belirtildi...

Katılmak isteyenler bu şekilde yarışmaya katılabilir diğer konular yarışmaya dahil edilmeyecektir...
of betül yaa.kurallar çiğnenmek içindir.ya insanı illa bi kural muhabbetiyle robota çevireceksiniz dimi.programlanmış bir robottan farkımız yok.kural dedi mi öyle yapmak zorundayız illa dimi.yapmıyorum işte.yukarıya yazdım fıkramı ister kabul et ister etme.
fıkran çok güzel ab-ı hayat yarışmaya katılırsan oyum sana :lol: :lol:
ab-ı hayat wrote:of betül yaa.kurallar çiğnenmek içindir.ya insanı illa bi kural muhabbetiyle robota çevireceksiniz dimi.programlanmış bir robottan farkımız yok.kural dedi mi öyle yapmak zorundayız illa dimi.yapmıyorum işte.yukarıya yazdım fıkramı ister kabul et ister etme
değerli ab-ı hayat, biz burada eğlenirken, gülerken, katkı sağlamanızı, aktif olmanızı, bizleri yakından tanımanızı, forumlarımızı gezmenizi, bizlerin de sizi yakından tanımamızı sağlamak istiyoruz.. ve yarışmalar düzenliyoruz.

Hangi Kurallarlar çiğnenmek içindir? Bana göre insanın mutlu olmadığı, insana huzur vermeyen, isteksiz olarak,zoraki yapılan şeyler için kurallar ağır gelir ve çiğnenir.

biz diyoruz ki, bize katkı da sağlayın, FIKRALAR Forumumuza renk katalım, ziyaretçiler sizlerin fıkralarını okuyup gülsün.

Anlayışlı olacağınızı biliyorum.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

özür dilerim :( :( :( :( :( :( :(
gerekli açıklamayı admin yaptı zaten...

Anlayışın için teşekkürler abı-hayat bu kurallar benim şahsıma ait koyduğum kurallar değil sitede bu güne kadar bütün yarışmalarımız bu şekilde oldu.. :wink: .
Müstehcen fıkralar da serbest mi?
Sorma nezakatini gösterdiğiniz için teşekkürler.
Sitemizin tamamında da müstehcen fıkralara yer verilmemektedir.
saygılarımızla
Rica ederim. :)
Temel, Amerikanin durduk yerde Irak'a saldirmasindan rahatsiz olmustur. Bir yolunu bulup baskan Bush'a telefon eder:

"Alooo! Ben, Temel olarak size savas acayrum haberunuz olsun!"

Bush, gülerek yanitlar:

"Hehehe...kac kisilik bir ordun var ki?"

Temel düsünür:

"Hmmm...kayinpirader Idrus, halaogli Tursun, kaavedeki arkadaslar..." ve yanit verir: "9 kisidur daa!"

Bush icinden kis kis güler ve ciddi olmaya calisarak:

"Temel bey, sizin 9 kisilik ordunuza karsilik Amerikan ordusu tam 2 milyon askerden olusmaktadir!" der.

"Hmmm..." der Temel:

"Sizu pir süre sonra arayacagum."

Aradan birkac gün gecer ve Temel, Bush'u yeniden arar:

"Baskan, savas ilanimuz gecerlidur. Bir miktar ekipman hazirladuk size karsi!"

Bush, ilgiyle sorar:

"Neymis bunlar?" "Hacan, bizim Tursun'un tiraktörü, benim cakaralmaz tüfek bi de kavedeki arkadaslardan birinin bicerdöveri..."

Bush güler:

"Iyi ama benim tam 150 bin tankim, 30 bin ucagim ve 10 bin askeri gemim var! Haaa, ayrica bu arada askerlerimizin sayisi da 3 milyon oldu!"

Temel yeni gelisme karsisinda biraz sikilmistir:

"Tamam, bir müddet sonra sizu yeniden arayacagum."

Birkac hafta sonra Temel, Bush'u yeniden arar:

"Baskan, savas ilanumuzu ceri alayrum."

Bush merakla sorar:

"Neden?"

Temel, moralsiz bicimde yanitlar:

-"Cenevre anlasmasinu incelemisuzdur. 3 milyon savas esirini barinduracak yerimiz yoktur!"
Yarışmamız sona ermiştir..

Oylamayı hiç başlatmıyoruz Çünkü tek katılım ile Civciv kazandı..

Üç adam ölmüş ve... Fıkrasıyla yarışmayı kazanan civciv oldu..
Tebrikler Civciv
:musicband: :band: :musicband:

Fıkrayı buradan okuyabilirsiniz..

http://www.bidibidi.com/FORUM/uc-adam-o ... u2074.html

ya betül neden bizim fıkralarımızı kabul etmiyorsun.illa link mi olması lazım ya Allah Allah.ben itiraz ediyorum bu yarışmaya ve oylama istiyorum.oh ya ne güzel bi link yapmadık diye fıkramız kabul olmasın.haksızlıııııııııııııııııııııııııııık.
tşkr ediyorum.... :oops: :oops: :D

bazen bende günlük hayatta KURALLARI takmam. ama şu vardır ki bazen istesende istemesende uymak zorunda kalırsın. bişeyler yapmak istiyosan ve önünde o yapmak istediğin şey için bu tür kurallar, istekler şartlar çıkıyosa uyacaksın, yapacaksın E?ER GERÇEKTEN ISTERSEN tabi...

keşke diğer arkadaşlarımda kurallara uyup katılsalardı neyse;

KISMET...

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.