LIVE
Loading stream......

Renki ve canlı paylaşımlar..

started by betül_42 24 October 2009 16-year-old topic 15 Replies 12.039
selam arkadaşlar nasılsınız...

Arkadaşlar sitede çok güzel konular var ama dümdüz yazıldığı için pek dikkat çekmiyor ve okumak istemiyoruz genelde..

Yazılarınızı biraz daha dikkat çekici yazarsak daha fazla kişi okur ve daha güzel görünür..
Sitemizin içindeki konularda kendisi gibi daha canlı olur..

Sizin düşünceniz nedir bu konuda ??
senin bu fikrine can-ı gönülden katılıyorum betül_42.ama bi düşüncem yok,ama düşüncesi olan arkadaşlar fikirlerini bizimle paylaşacaklardır. :(
haklısın betül ama renklerin de birbirine uyumlu olması lazım.mesela senin renklerin hiç uymamış birbirine :)
olabilir abı-hayat haklısın eleştirin için sağol ama ben dikkat etmedim bile sırf renkli olsun diye yazdım..Ama benim bahsetmek istediğim renklerin uyumu değildi
güzel fikir betül_42 :wink: bende genel olarak hep renkli yazıyorum ve rengarenk olması daha güzel diye düşünüyorum.ayrıca renkler çok güzel uymuş betül :wink:
ARKADAŞLAR BURASI YERI DE?IL AMA BU RENKLI YAZILARI NASIL YAZIYORSUNUZ BEN DENIYORUM AMA OLMUYOR BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM :D :D
msjını yazdıktan sonra yazını üzerini kopyalar gibi mavi yapıyosun daha sonra msj yazdığın yerin üstündeki renklerden birine tıklıyosun bu kadar fahri :wink:
TEŞEKKÜRLER BEY_MER
daha kısa yolu var fahri.mesajını yazıp bitirdikten sonra ctrl-a yapıp istediğin rengi seç. :wink:
ab-ı hayat sanada teşekkür ederim ama sende çok alıngansın :no2: herşeyi üzerine alıyorsun ya kardeşim kimse bi laf edemiyecekmi :?: yapma böyle bak güzel güzel zaman geçirmek varken niye bütün şimşekleri üzerine çekiyorsun :yellowconfused: :yellowconfused:
tamam fahri kusura bakma.bidaha öyle yapmam.yanlış anlamışım seni.
tamam anlaştık dimi :bidibidi_msn46: bundan sonra herkezle güzel geçinirsin inşallah :yahoo33:
tamam fahri senin için bundan sonra herkesle iyi geçinecem.ya herkes dediğimizde crazy ile beymer zaten.hem onlar benle iyi geçinmiyor ki.
görelim MEVLAM neyler neylerse güzel eyler :wink:
Fkirleriniz için teşekkürler arkadaşlar..

Yazı stilinde veya başka bir konuda yardım isterseniz çekinmeden sorabilirsiniz..
teşekkürler.
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.