LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Bidibidicilerin Masa Üstü resimleri buyrun :)

started by cr@zy 19 October 2009 16-year-old topic 15 Replies 11.509
Evet öncelikle Sevgili adminimiz BIDIBIDI 'nın masa üstüyle başlıyoruz bana pek bi gizemli geldi masa üstü :bidibidi_msn5:

Sırada betül42'nin masa üstü resmi var kıyamam ona yaa masa üstünde bile ödev notları Allah kolaylık versin :D

CIVCIV arkadaşımızın masa üstü beni şaşırttı ben civciv beklerken balıklar çıktı karşıma :mrgreen:

Fahri'nin masa üstüne bittim diyecek kelime yok :wink:

eltaf arkadaşımızın masa üstüde çok şık :wink:

Yani bu masa üstünün kimin olduğumu söylememe gerek yok herşey ortada ama yinede açıklıyım bidibidi'nin korku çocuğu Lord spartakus :evil:

Bey_mer'in masa üstü ( dantellerde yakıyor bey_mer :wink: :mrgreen: )

burakcan'nın masa üstünü görünce şok olmamak elde değil ( hepsini oynuyomusun burakcan :bidibidi_msn5: )

Veee buda benim masa üstüm aslında daha geçen güne kadar sağlamdı fakat garaj tenisi oyununu oynarken sinirle yaptığım bir vuruş garaj kapısından sekti ve bende karşılamayınca masa üstüm bu hale geldi :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

Etkileyici masaüstleri... :wink:
Amanınnn konum görünüyoo bende bi an hatalı konu açtım sanmıştım :banana: :banana: :banana:

Evet adminim en etkileyici masa üstünü seçiçez arkadaşlarla :bidibidi_msn5:
ilginç :shock: bu kadarda analiz olamaz 8) güzel olmuş valla :wink: bu masa üstü birazda burhan altıntopun masa üstüne benzemiş :) ama güzel emeğine sağlık
beni güldürdü bunada çok ihtiyacım vardı :wink:
düşündümde şu dantelin örneğini çıkarmaya karar verdim :lol:
sonunda karizmama uygun bi resim buldun teşekkür ederim [email hidden]şallah bundan sonrakilerde böyle olur diye temenni ediyorum.şaka bi yana hepsi çok güzel olmuş ellerin dert görmesin. :D :D :D :D
Beyenmenize sevindim arkadaşlar :)

Özellikle fahri sana beyendirdiysem ne mutlu bana mutlu oldum valla :wink: :D
BEYENDIM BEYENDIM BENDE MEMNUN OLDUM :lol: :lol: :lol: :lol:
en çok ben beğendim:) sağol cr@zy, o benim masa üstündeki oyunların hepsinin isimlerini aldım. sayende yeni oyunlar keşfettim :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
burakcan76000 wrote:en çok ben beğendim:) sağol cr@zy, o benim masa üstündeki oyunların hepsinin isimlerini aldım. sayende yeni oyunlar keşfettim :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

Bende senin masa üstünü beyendim burakcan sana kafa tutmıcam oyunlarda artık çünkü baksana sen antremanlısın :bidibidi_msn5:

Senin yüzünden olan benim masa üstüne oldu :bidibidi_msn5:
Sagol crazy ellerine saglık güzel olmuş

Benide unutmadığın için teşekkür ederim.
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle;
Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.(Amin)

Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin....
haha güzel masaüstüymüş ama yinede eksikleri var benimkinin :P :P emeğine sağlık crazy güzel olmuş :wink:
guzelmıs hepsıde :) :)
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
crazy konuyu yeni gördüm ya çok güzel olmuş ama bari burda ödevleri işin içine katmasaydın ne güzel unutmuştum daha deneye çalışacam :evil: :evil: :evil:
betül_42 wrote:crazy konuyu yeni gördüm ya çok güzel olmuş ama bari burda ödevleri işin içine katmasaydın ne güzel unutmuştum daha deneye çalışacam :evil: :evil: :evil:

Sana Allah kolaylık versin derslerinde zihin açıklığı versin betülcüm ama sen bidibidi'nin bizim çalışkan kızımızsın sen demek ödev demek ödev demek sen demek :bidibidi_msn5:

( yazdığıma bak yaa bunalıma sokarım adamı ben varyaa :mrgreen: )
sağol crazy Amiiiiiiiiiiiiiiiin..Allah herkese yardım etsin..

Ödevle özdeşlmek pek iyi olmuyor ama genede sağol :lol: :lol:
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.