LIVE
🏛️ LEGEND Finnair record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND X fan o Mu record held by sidre for 14 years — unbeaten!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk New Record! Burgerman
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Nişanlık modası 2010

started by cr@zy 19 October 2009 16-year-old topic 14 Replies 10.333

Önümüzdeki yılın modası güzelmiş , 1 tane ayırtabilirmiyiz... :oops:

Tabi adminim ne demek ayıralım dicem ama siz nişanlanana kadar oooooo bunun modası çoktan geçer :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

( Bunalıma sokma modundayım :bidibidi_msn11: )
:roll:

aslında crazy artık uzmanlığa doğru gidiyor, acemiliği denizindibiyle attı gayet memnun gibi görünüyordu denizindibi... :komik:
cr@zy wrote:Tabi adminim ne demek ayıralım dicem ama siz nişanlanana kadar oooooo bunun modası çoktan geçer
:yahoo34:
Adminim pardon daa kim neyin uzmanlığına doğru gidiyor anlıyamadım :roll: :D
Arkadaş canlısı olarak, denizindibinin evlilik hazırlıklarında bayağı bi yardımların oldu ya.. E bide Moda bölümünün yetkilisi olarak Konu hakkında senden başka kime danışacağız , sana danışacağız.. :wink:
Hımm o konuda diyosunuuuzz ben yanlış anlamışım demekkiii ( ne anladığımı sormayın sölememm :bidibidi_msn5: )

Tabii adminim danışın siz bana yada siz bana tarihi söyleyin ben her detayda yardımcı olurum size :D :D
Bende artık yavaş yavaş bakmaya başlasam iyi olur ama ben modada olanları begenmedim.Benim nişanlığım siyah olsun :lol:
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle;
Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.(Amin)

Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin....
Adminim hayırdır sipariş felan siz ilgilenirmiydiniz bu konularla :lol: :lol:
Ama doğru seçim rengi hoşmuş :P
:D ilgilenmeyeceğimi çok iyi biliyosun betül ; ama bir fikir değişikliği var, Ölümden nasıl Kurtuluş yoksa, bunun da yok :komik:
Sonunda şu sözü duydum ya :lol: Ee adminim bu durumda ne demek lazım :P Allah herşeyin hayırlısı nasip etsin ama eşin iki kat hayırlısını nasip etsin :wink:
betül_42 wrote:Allah herşeyin hayırlısı nasip etsin ama eşin iki kat hayırlısını nasip etsin

Allah razı olsun betül, ama işte ; ne biliyim ya.. Insan geçmişte tanıdıklarının değerini bilmeli.. Yoksa her defasında daha kötü insanlar tanıyosun... :wink:

Ama şu duanı içten ettiğini biliyorum, çok sağol.. Umarım hayırlısı bizi bulur, yalancısı , dolancısı... vs... olmasın , Allahtan korkup , kuldan utansın.. :D
Adminim sizi anlıyorum galiba ama insan bazı şeyler yaşadıkça hayattan birşeyler öğreniyor ve tecrübe sahibi oluyor bunu siz çok iyi bildiğinizi düşünüyorum ve şunu söylemek istiyorum "Şer gördüğümüzde hayır,hayır gördüğümüzde şer vardır"..
Siz benim ne demek istediğimi anlarsınız..

Hep gelen gideni aratır derler ama inş. Allahım gönlünüze göre biri olur..
betül_42 wrote:Adminim sizi anlıyorum galiba ama insan bazı şeyler yaşadıkça hayattan birşeyler öğreniyor ve tecrübe sahibi oluyor bunu siz çok iyi bildiğinizi düşünüyorum ve şunu söylemek istiyorum "Şer gördüğümüzde hayır,hayır gördüğümüzde şer vardır"..
Siz benim ne demek istediğimi anlarsınız..

Hep gelen gideni aratır derler ama inş. Allahım gönlünüze göre biri olur..
Evet haklısın... Hem de her cümlende...
Hayırlısı olsun o zaman adminim :wink:
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.