LIVE
🏛️ LEGEND Onsen Game record held by &SILA for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Happy Memory record held by gülen for 15 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Tek Tek Balona
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

incelenmesini talep ediyorum

started by fahri 11 October 2009 16-year-old topic 9 Replies 6.241
nurcu adlı üyenin oynadığı oyunların incelenmesini rica ediyorum.niye derseniz?oynadığı oyun sürelerinde hile var gibime geliyor.birde siz yetkililer bakın isterseniz :?:
sana katılıyorum fahri benim 15 oyunumu tüm zamanlarıyla kırdı.hemde abartılı.ama bence incelenmesine gerek yok direk silinmesi lazım neticede siteden atılmış biri.
haklısın burakcan :bidibidi_msn46: :bidibidi_msn46: :bidibidi_msn46: :clap: :clap: :clap:
Evet o üyenin bi kaç rekoru benimde dikkatimi çekti gerçi benim oyunlarımı almamış burakcanı hedeflemiş ama :bidibidi_msn5: olsun yinede incelenmesinde yarar var :wink:
susma sustukça sıra sanada gelecek :) .. benim kadar başlarına taş düşsün ( 1.85 boy 94 kilo artık taşın hacmini siz hesaplayın :) ) ben kime napmışım benle uğraşıyolar
Benim garaj tenisi rekorumu elimden aldın daha ne yapacan burakcan az bile yapıyolar hilesiz geçenler geçsin arkalarındayım :bidibidi_msn5: ama hile söz konusuysa orda dursunlar :wink:
bu kadar üzüleceğini bilseydim kırmazdım..o kadar üzülüyorum ki anlatamam :band:
hadi bekliyorum bi üstad diyeceksinnn :bidibidi_msn5:
hadi be cr@zy yenilgiyi kabul etmek,de bir erdemliktir.burakcana üstad de olsun bitsin bu iş senden bunu beklerdim cr@zy :yahoo35: :yahoo35: :yahoo35: :bidibidi_msn46: :bidibidi_msn46: :bidibidi_msn46:
nurcu adlı oyuncunun tüm rekorları silinmiştir.
Bol Şanslar... Kolay gelsin..
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.