LIVE
🏛️ LEGEND Chaos Chamber record held by fahri for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Enemy Fire record held by carloskenan for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

ELEŞTIRIYORUM ÇÜNKI

started by fahri 10 October 2009 16-year-old topic 15 Replies 10.982
HER HAFTA YENI OYUNLAR EKLIYORUZ DIYOSUNUZ 11 GÜN OLDU

AMA HALA YENI OYUNLAR GELMEDI.YETKILILERIN DIKKATINE!!! :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:
:komik:

Oyuncularımız harikalar yaratmakta...
Oyunlarımız düzenli olarak eklenecektir merak etmeyiniz. :wink:

Onlarca kategoride, eklencek binlerce oyunumuz siz değerli üyelerimizin oynamasını için sırada.

Oyun galerimizi takip ediniz...
teşekkürler admin.çok incesiniz yeni oyunları sabırsızlıkla bekliyorum :P :P
Hazırda o kadar yeni oyun varken acaba diyorum ( burakcan duymadan :bidibidi_msn5: ) şu garaj tenisi oyunuda çıksa oyun galerisinden ne güzel olur yaa :bidibidi_msn5:
:thinking:
ya inamıyorum sana crazy.. :komik: ne diyim ya....
BIDIBIDI NIN kulağı vardır bak duydum :) hem sen hala ustasın demedin,acelem yok ben bekliyorum :)
Bende kendime inanmıyorum adminim ne güzel oyun oynayıp duruyodum ne vardı kendini burakcanla turnuvaya sokuyosun be cr@zy bak şimdi kaldınmı 45 te o garaj kapısı kırılır ama genede 50 yapılmaz oyy oyy :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

Bak bide ustasın dememi bekliyo yaa 20 gün daha bekle burakcan belkim 20 gün sonra derim :mad2: :mrgreen:
şu tenis hocalığı teklifimi bi daha gözden geçir derim.20 günde olsa 20 yılda olsa o lafı diyeceksin [email hidden] o rekor zor kırılır ya ben nasıl becerdim bende şaştım :bidibidi_msn5:
sayın adminim sizi eleştirmeyi devam ediyorum!!! hala bizi oyalıyorsunuz .hani yeni oyunlar.siz her hafta oyun yüklemezseniz bende sizi eleştirmeye devam edeceğim :wink: :wink:
evet fahri haklısınız ; ama bu gecikmenin nedeni oyalamak değil inanın. Şu an için dualarınızı bekliyorum, çünkü ciddi anlamda bir döneme hazırlanıyoruz, sizlere hizmetimizi sanal alem dışında da verme çalışmaları içindeyiz, bu yüzden gece gündüz demeden , günde bir kaç saat uykuyla emek vermekteyiz.. Evet sıkıntılı, yoğun bir dönemdeyiz, forumlarımızdan da bu bellidir, ama inanın sizlere büyük , büyük çok büyük sürprizler hazırlıyoruz... Şu yoğunluk içinde bile oyunları eklemeye çalışıyoruz, fakat aksaklık olduğu doğrudur...

Bizlere biraz zaman vermenizi, bu zaman içinde bizlerin manevi olaak yanımızda olmanızı istiyoruz.. Evet bu site hepimizin ve gerçekten bu yazıyı okuyup geçmeyin, manevi anlamda , gerek dua ile gerek düşünce ile destek verin, bizi düşünün, bizim iyliğimizi isteyin...

Kısa zamanda değişimi fark edeceksiniz...

Kusurumuza bakmayın olur mu , Büyük Projeler , Büyük sorunlar ve çalışmalarla birlikte yoğunluk getirir...

Saygılarımla
ne demek sayın admin dualarımız hep sizinle.ALLAH yar ve yardımcınız olsun. :wink:
adminim ya yükleyin şu yeni oyunları ya. :cry: :cry: bildiğim bütün duaları okudum :wink: ama siz hala bi oyun yüklemediniz :lol:
merhaba , altapı değişikliğinden dolayı bazı sıkıntılar yaşamaktayız. bu hafta içinde normal düzenimize dönmek için büyük bir yoğunlukta çalışmaktayız..

Ama şu bir gerçek ki dualarınız kaul oldu :D sizlere artık çok güzel bir yerden , daha detaylı hizmet vermek için hazılıklarımızda son bir kaç aya girildi.
sayın admin sizi protesto ediyorum :evil: ve yeni oyunlar yüklenene kadar siteye girmeme kararı aldım :(
dünya bir oyun sahnesi zaten fahri :D :D
ADMINIM YAZILARINIZI OKUYORUM....
IMLA HATALARINIZI ELEŞTIRIYORUM

VE HEP ŞIKAYET EDENLERI ELEŞTIRIYORUM
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.