LIVE
🏛️ LEGEND Militarywar record held by &SILA for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Pang 2001 record held by efemir for 17 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

UFO'ların arkasındaki gerçek

started by cr@zy 16 August 2009 17-year-old topic 4 Replies 1.694
UFO görüntülerini inceleyen uzmanlar ve CIA, cisimlerin yüzde 70'inin arkasındaki gerçeği açıkladı.

Yıllardır UFO ihbarlarını, çekilen görüntü ve fotoğraflarını inceleyen uzmanlar ve CIA, bu görüntülerdeki cisimlerin yüzde 70'i kadarının aslında ne olduklarını açıkladı.
UFO diye çekilmiş görüntüleri inceleyen uzmanların, 1950'li yıllardan bu yana hazırladıkları raporlarların değerlendirilmesi sonucunda, bu UFO sanılan cisimlerin yüzde 70'inin aslınada geliştirildikleri sürece gizli tutulan uçaklar olduklarını açıkladılar.

Binlerce "UFO görüntüsü"nden yüzde 70'inin aslında uçak görüntüsü olduğu belirlenirken, en çok UFO sanılan uçaklar sıralamasında 6 tanesi öne çıktı.
Hmm.. Kaç sene sonra yeni açıklıyolar vaybe... Gerçi ufolara ben zaten inanmıyorum. Hadi diyelim ufo var ufo varsa doğal olarak uzaylıda var oluyo bu uzaylılar o uzayda bu ufoları yapacak demir-çelik vs vs kısaca o teknolojiyi nerden buluyo bunlar büyücü falan mı yani? tabi herkezin fikrine saygı duyarım ama ben kesinlikle inanmıyorum böle şeylere...:!: Bilgilendirdiğin için saol crazy :wink:
lord_spartakus wrote:Hmm.. Kaç sene sonra yeni açıklıyolar vaybe... Gerçi ufolara ben zaten inanmıyorum. Hadi diyelim ufo var ufo varsa doğal olarak uzaylıda var oluyo bu uzaylılar o uzayda bu ufoları yapacak demir-çelik vs vs kısaca o teknolojiyi nerden buluyo bunlar büyücü falan mı yani? tabi herkezin fikrine saygı duyarım ama ben kesinlikle inanmıyorum böle şeylere...:!: Bilgilendirdiğin için saol crazy :wink:
Yahu korku çocuğu bu açıklamana bittim ben yaa :bidibidi_msn5:
cr@zy wrote:bu uzaylılar o uzayda bu ufoları yapacak demir-çelik vs vs kısaca o teknolojiyi nerden buluyo bunlar büyücü falan mı yani?
amerikalılar yardım ediyor olmasın lordd :bidibidisun18:

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
evet buda bir ihtimal tabi onlardan herşey beklenir nerde bi şeylik altından onlar çıkıo. ama dediğim gibi ben inanmıyom 8)
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.