LIVE
Loading stream......

Büşş arkadaşımıza veda niyetiyle....

started by betül_42 12 August 2009 17-year-old topic 13 Replies 11.661
Arkadaşlar 24 nisan da aramıza katılan büşş (Büşra) arkadaşımız semih kumrul'un söylediğine göre hayatını kaybetmiş..Aramızda çok fazla bulunamamasına rağmen kendini sevdirmişti...Çok fazla muhabbet kurma fırsatımız olmasa bile o bizi tanımış ve sevmişti ,arkasından bir fatiha okumak bize düşen bir görev diye düşünüyorum...

Ve lütfen bir fatiha okuyalım şu mübarek aylarda arkasından dua edelim,onun şuanda en çok ihtiyacı olan şey bizim dualarımız...Onu esirgemekte bize yakışmaz...

Rabbim, mekanı cennet olsun inşaallah...Allahım sevenlerine dayanmak için sabır versin..diyecek çok fazla bir söz bulamıyorum.....

innâ lillâh ve innâ ileyhi râciûn

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

اَلْحَمْدُ ِللهِ رَبِّ العَالَمِينَ (1) الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ (2) مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ (3) إيَّاكَ نَعْبُدُ وإيَّاكَ نَسْتَعِينُ (4) اِهْدِنَا الصِّراطَ الْمُسْتَقِيمَ (5) صِرَاطَ الَّذِينَ أنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ الضَّالِّيِنَ.(6)

Elhamdulillâhi Rabbilâlemin Errahmânirrahîm Mâliki yev midîn Iyyakena’budu Ve iyyake nestaînu Ihdina essirâta el mustekime sirâta ellezîne en amte Aleyhim ğayrilma’dubi aleyhim ve La eddâllîne..AMIN
çok tşkr betül_42 büşra yı her zaman hatırlayacağız
Çok iyi düşünmüşsün betül ;

Gerçekten üzücü bir durum , gönül isterdi ki uzun vakitler geçirelim ; oyunlar oynayalım, sohbetler edelim, fakat ne denilebilir ki :(

Allah rahmet eylesin , sevdiklerine başsağlığı dileyelim.

Takdir Allah'ın ; ama şimdi aramızda olsaydı, bıdıbıdı da olsaydı !!!

Evet ruhuna el-fatiha :(
mekanı cennet olsun :cry: :cry: :cry:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.Rabbim yakınlarına sabır versin.
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun tanımıyorum ama :cry: :cry: :cry: :cry:

[font=Arial]Olmadı sevdiğim olmadı
Bu son gidişin olmadı
Aklımdan geçmezdi böyle olacağı
Arkandan göz yaşı dökeceğimi bilmezdim

Oysa seni unutmaya yeminler ettmiştim
Hesaplarımın tutmayacağını bilemedim
Olmadı sevdiğim olmadı
Seni unutamadım

Silemedim hayatımdan seni
Kalbimden söküp atamadım hayalini
Olmadı sevdiğim olmadı
Bu asi yürek unutamadı seni
[/font]

[font=Arial]karanlıkta yolunu kaybeden yolcuyum yada 3 yanlışın götürdüğü bi doğruyumm[/font]
Allah rahmet eylesin

Mekanı cennet olsun
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle;
Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.(Amin)

Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin....
Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun
Allah yakınlarına sabır versin :( :(
ben böle bişey olduğuna pekte inanmıyorum açıkcası neden bilmiyorum ama pek inanmadım :roll: :roll:
bilen biliyo ya o bana yeter inanmayan inanmasın ama her zaman aklımda olucaksın
açıkcası bende bey_mer gibi pek inanmıyorum... büşş die biri geliyo siteye 30 msj atıyo sonra 1 AY YA VARIM YA YOKUM AÇIN BAKIN HAYATIMA ZEHIR die bir konu açıyo sonra öldü haberi senden geliyo herşeyi bi kenara bırakıp foruma malesef kaybettik diye konu açıyosun ne biliyim saçma geliyo bana arkadaşın ölüyo sen bırakıyon buraya msj atıyon hem öyle bişi olsada neden forumda paylaşmak isteyesinki daha forumu tam olarak tanımayan birisi nedir ne değildir diye (foruma çamur falan atmıyom yanlış anlamayın) öyle yani ben inanmıyorum bu konuyla ilgilide ilk ve son mesajım :silent: :silent: :silent:
Arkadaşlar doğru yanlış bilemeyiz ama şuanda bunu eleştirmeye hakkımız yok diye düşünüyorum ve hiç kimse arkadaşı için öldü diyemez zannetmiyorum ki bunun esprisi bile çok kötü...

Bu konu hakkında fazla yorum yapılmasın lütfen,ki eğer doğruysa ölmüş bir insanın arkasından konuşuyor olacağız buda bize yakışmaz biz inanmak zorundayız ve bize düşeni yapmamız gerekiyor....
[quote="betül_42"]Arkadaşlar doğru yanlış bilemeyiz ama şuanda bunu eleştirmeye hakkımız yok diye düşünüyorum ve hiç kimse arkadaşı için öldü diyemez zannetmiyorum ki bunun esprisi bile çok kötü...

dimi ama bu arada lorda'da katılmadan geçemiycem
mekanı cennet olsun.
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.