LIVE
Loading stream......

Fanatik

started by denizindibi 16 June 2009 17-year-old topic 11 Replies 8.919
Hasta cimbomlu gerçektende hasta olur ölüm döşeğine düşer.

Her zaman maçlara gittiği fanatik arkadaşları ziyaretine gelirler.

Son defa görelim derler:" Allahın takdiri,elden birşey gelmez ama bir son istediğin varsa bari onu yerine getirelim."

O zaman beni Fener´e üye yapın!

Herkes birbirine bakar:"Yaav sen doğuştan Galatasaraylı değil misin? Ne yapıyorsun sen?''

Hasta cimbomlunun birden yüzü güler:"Ülen,bir Cimbomlu öleceğine bir Fenerli ölsün be!
denizindibi wrote:

Hasta cimbomlunun birden yüzü güler:"Ülen,bir Cimbomlu öleceğine bir Fenerli ölsün be!

Helal sana beee :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
neden değişirdin ki bunu denizindibi yanlış yazmışsınnn

sayın adminim duy sesimi :lol: :!: :!: bakkk forumda yanlış yazılmış konuuu acilen silinmesini veya orjinal haline getirilmesini rica ediyorummm :D :D :D :D

ki orjinali budur:

Hasta fenerli gerçektende hasta olur ölüm döşeğine düşer.

Her zaman maçlara gittiği fanatik arkadaşları ziyaretine gelirler.

Son defa görelim derler:" Allahın takdiri,elden birşey gelmez ama bir son istediğin varsa bari onu yerine getirelim."

O zaman beni cimbom´a üye yapın!

Herkes birbirine bakar:"Yaav sen doğuştan fenerli değil misin? Ne yapıyorsun sen?''

Hasta fenerlinin birden yüzü güler:"Ülen,bir fenerli öleceğine bir cimbomlu ölsün be!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
CIVCIV wrote:neden değişirdin ki bunu denizindibi yanlış yazmışsınnn

sayın adminim duy sesimi :lol: :!: :!: bakkk forumda yanlış yazılmış konuuu acilen silinmesini veya orjinal haline getirilmesini rica ediyorummm :D :D :D :D

Fenerli değilmisin işte hep oyun bozanlık yapcanız demi yoksa içiniz rahat etmez :bidibidi_msn5:
Hayır adminim CIVCIV arkadaşımızın itirazını kabul etmiyorum konu tarafımdan incelendi yanlış değill hatta çok çok doğruuu :bidibidi_msn5:
cr@zy wrote:
Fenerli değilmisin işte hep oyun bozanlık yapcanız demi yoksa içiniz rahat etmez :bidibidi_msn5:
Hayır adminim CIVCIV arkadaşımızın itirazını kabul etmiyorum konu tarafımdan incelendi yanlış değill hatta çok çok doğruuu :bidibidi_msn5:
Adminim crazy katılıyorum biz modlar olarak inceledik ve konunun doğruluğuna karar kıldık....Bende itirazı kabul etmiyorum :mrgreen:
Fenerli değillermi işte hepsi aynı crazy :lol2: :lol2:
ben CIVCIV e katılıyorum sayın adminim duy sesimizi yanlış bi konu acılmıs burda acilen düzeltilsin lütfen :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
serkan48 wrote:ben CIVCIV e katılıyorum sayın adminim duy sesimizi yanlış bi konu acılmıs burda acilen düzeltilsin lütfen :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

Serkaann bak canımı sıkma benim gelmiyim oraya :bidibidi_msn5:
Biz betül ile bu konuyu inceledik ve yanlış olmadığına hatta orjinal olduğununa karar verdik :bidibidi-msn5:
Neden siz fenerliler böyle oyun bozanlık yapıyosunuz yaa :bidibidi_msn5:
geell :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
konu doğru fanatik ama içeriğinde değişiklikler var içeriğini değiştirmişsiniz :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
hem biz oyun bozanlık yapmayız aksine her yeri kendimize uydururuz :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
serkan48 wrote:geell :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
konu doğru fanatik ama içeriğinde değişiklikler var içeriğini değiştirmişsiniz :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
hem biz oyun bozanlık yapmayız aksine her yeri kendimize uydururuz :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

Uydurduğunuzu kabul ediyon yani helal sana serkan :bidibidi_msn5:
:roll: :shock: :roll: yetkililerimiz kontrol etmişler.. ne desek yalan olur :bidibidisun31:
BIDIBIDI wrote: :roll: :shock: :roll: yetkililerimiz kontrol etmişler.. ne desek yalan olur :bidibidisun31:

CIV CIV ve serkan duydunuzmu adminimiz ne dedi :bidibidi_msn5:
Bu arada adminim son smileye gülmekten bittim yaa zoraki bi kabul olmuş ama neyse :bidibidi_msn5:
:
kabul etmiş sayılmaz ne desek yalan olur dedi :lol:

o yüsden yüzde elli bak benim yazımda duruyo seninkideeee ama herkes doğruyu biliyo nasıl olsa :D :D :D :wink:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.