LIVE
🏛️ LEGEND Finnair record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND X fan o Mu record held by sidre for 14 years — unbeaten!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk New Record! Burgerman
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Mayıs 2009 Flash Oyunu Birincisi >> leon@53 << Oldu

started by BIDIBIDI 31 May 2009 17-year-old topic 9 Replies 5.701

Mayıs 2009 için ,

Ay Birincisi ,

leon@53 adlı üyemiz oldu

Kendisini can-ı gönülden kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Saygılarımızla
:evil: teşekkürler admin,,kurduğunuz bu güzel ortamdan dolayı ben size teşekkür derim,,yanlız bazı yapılan yorumları da dikkate almanızı istiyorum özellikle burakcanın,,,çok ağlıyor efendim,, :twisted:

:twisted: devamlı bir şuçlama çabasında :twisted:
SEVGIYLE

KAL
:twisted: her ay birinci olmanın peşinde olan burakcan birinciliği kaybedince ben zaten birinci olmak istemiyorum ay başından belli ne olcagı gibi acayip suçlamalarda bulunuyor admin bu tür yorumlara karşıyız :twisted:

:twisted: en son oyun galerisindeki yorumlarını ve daha önceki yorumlarını dikkate alınız lütfen ben kimseyle burda laf cambazlığına girmek istemiyorum :twisted:
SEVGIYLE

KAL
Aman efendim ne demek...
Bu arada çok güzel yenilikler üzerinde çalışıyoruz..
Siz merak etmeyin...
Başarılar...
benim her ay birici olmak istemem suç olmamalı ki öyle bişey yok ben sadece adil bi rekabetten yanayım senden önce böyleydi ama hile icat edildi mertlik bozuldu burda ki herkes senin hile yaptığını biliyor dileğim bir an önce adminin gerekli çalışmayı yapıp bunu ortaya çıkarması.
15 - 20 gün içinde oyunlar gözden geçirilecek , yeni bir yapılanmaya gidilecektir.

ve sizlere Bidibidi Oyuncusu olmanın farkını hissedeceğiniz çok güzel bir altyapı üzerinde çalışıyoruz.. Bunu da en kısa zamanda duyuracağız..

Birbirlerinize yorum yapmak zorunda değilsiniz , yoksa ileride yaşanacak ezeli rekabetlerde daha çok sorun yaşanabilir arkadaşlar..

Bu yeni ayda hepinize başarılar, ayrıca bu ay bizim kuruluş ayımız..

sadece sonucu bekliyorum senin olduğun ortama zaten girmem.yeminle diyorum son 3 veya 4 gün içinde sistemini devreye koyacağını çok ii biliyordum ama yanıldım sen son 2 günde başladın ve yüzden fazla oyunu çok rahat kırdın.yani leon bir tek kendini kandırıyorsun herkesi kandırsan bile en azından beni kandıramassın bunu bil yani.
bi 15-20 gün daha bekleriz admin kardeş ALLAH kolaylık versin
:evil: hadelen soytarı sensin hileci,, :twisted:

:evil: sen gitte kumda oyna :twisted:

:evil: ağlayan barbi :twisted:

:evil: bidahada bana hileci falan deme basarım kalayı :twisted:

:evil: adminmisin nesin sende bana hileci demelerine izin veriyosun yeter artık kaçkere söylicem rahatsız oluyorum :twisted:

:evil: bu konuyu kaçkere yazdım sende oyun adı yazın diye millete söyledin anlamıyolarsa gereken ihtarı ver :twisted:
SEVGIYLE

KAL
Sizi tebrik etmeye gerek olmadığı açık. Herkes haddini bilsin. Yorumları kaldıracak , rekabete katlanacak bir yapıya sahip değilseniz oyun oynamayın.

Konu kilitli
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.