Ilk eleştiriyi ben yapmak istiyorum .. Diğer konuda dedimki bu oylama bana dansa , şova bakılarak verilmedi gibi geldi dedim ki hala arkasındayım biz zaten o şovla birinci olamazdık
Doğru düzgün bır şov hazırlanmamıştı hatta doğru düzgün anlaşılamadıkları için 24 ülkenın şarkısında kamera zoom girerken bizde pervane gibi dönüyor hadıseyı görmek ne mümkün
Araya bır erkek dansçı 2 takla gel hopla. Şarkının en önemlı vurgusunda bas sesı.
Sertab Erener 1. olmuştu ama onun yaptığı şovu o ses kalitesini ben şimdiye kadar hiç bir sanatçıda görmedim
cr@zy wrote:oğru düzgün bır şov hazırlanmamıştı hatta doğru düzgün anlaşılamadıkları için 24 ülkenın şarkısında kamera zoom girerken bizde pervane gibi dönüyor hadıseyı görmek ne mümkün Evil or Very Mad
Araya bır erkek dansçı 2 takla gel hopla. Şarkının en önemlı vurgusunda bas sesı.
Her şeyi özetlemiş.. Şov kötüydü, ses yarı finale göre iyiydi.. Hadisenin saçları kötüydü , çekim kötüydü..
Ama şunu söylemeliyim , şarkı ve emeği gerçekten takdire değer.. Çok yorucu bir çalışma , yoğun tempo... 4. olduk bu da iyi..
bencede herşeyiyle daha iyi olabilirdi saç,kıyafet,dans şov daha mükemmel olabilirdi çünkü hadisede bu potansiyel vardı o yüzden bu kadar çok üzüldük bence..
ama olsun son dakikada 4. olduk bunada şükür....
Sertap Erener şovuyla şarkısıyla süperdi sonuna kadar 1. olmayı haketmişti Hadise de çok emek verdi çok çalıştı çabalarını yarışma öncesinde gördük...
Herşey için Hadiseye teşekkür etmek lazım bizi en güzel şekilde temsil etmek için elinden geleni yaptı genede..
bence süperrdii tmm birinci olamazdık ama NORVEÇ te birinci olacak kadar mükemmel değildi...
hadisede türkiye dönüşü söylemiş zatennn:
"Şarkıcının şirinliğine mi oy verildi? sorusunu Hadise, Bence de yani. Bilemiyorum. Çocuk şirin, tatlı. Tatlılığa veriliyorsa biz de bir dahaki
sene Türkiye adına şöyle toplu saçlı, toplu küçük bir kızı yollayalım şeklinde yanıtladı."
özetmiş aynen böyle düşünüyorumm
bu kadar çok tempoda harikaydı bile...
genelde slow takılmışlarrr
hemm sunucuda söylemiştii hep ülkeler puanlarııı komşularına verdilerrr
aynen çıkan böyle dei sinir oldum walla "Twelve go to NORVEÇÇÇÇ"
Yaaaa konuyu hadiseyi değil hadisenin eurovisiondaki şarkısını ve niye 4. olduğunu flan elrştireceksiniz...
ve bence hadiseye kötü tavırlarda bulunmam hiç hoş değil bide şöyle bak hadise eurovisionda 4. olmasıyala türkiyeyede yararı oldu yinede sana bağlı tabide bana kalırsa hoş değil böyle kötü tavırlarr
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.