Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Kupa resimleri
started by cr@zy
15 May 2009
17-year-old topic
8 Replies
6.615
ya cr@zy bak uğrasma su fenerle ne yani bunlar bak yine moralimi bozdun yaa
bide sigara sağlığa zararlı derler su fener yüzünden basladım ben bu sigaraya hep

bide sigara sağlığa zararlı derler su fener yüzünden basladım ben bu sigaraya hep

Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
Ben uğraşmıyomki fenerle serkan cümle alem uğraşıyo ama itiraf et resimler süperrr
evet gercekten cok süper olmus resimler
bu resimleri yapanları bulmak lazım benim elime bi gecicek ki bunlar aaaaah ah

bu resimleri yapanları bulmak lazım benim elime bi gecicek ki bunlar aaaaah ah

Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
Yahu resimleri yapanların suçu ne
Siz kupayı alamayın 27 yıl hasret çekin elalemin diline düşün sonrada resimleri yapanları bulun ohhh maşalllaahh 
Ne diyim 30. yılda belki alırsınız serkan umudunu kaybetmee
Siz kupayı alamayın 27 yıl hasret çekin elalemin diline düşün sonrada resimleri yapanları bulun ohhh maşalllaahh 
Ne diyim 30. yılda belki alırsınız serkan umudunu kaybetmee
bu resimleri yapanların sucu bizimle dalga gecmeleri
gelcek yıl kesin alıyoz yapılanma içine girdik herkesi gönderiyoz baskanda dahil
umutluyum
gelcek yıl kesin alıyoz yapılanma içine girdik herkesi gönderiyoz baskanda dahil
umutluyumZorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
Ahh o umut yokmu o umutt
Hadi hayırlısı ne diyimm
Hadi hayırlısı ne diyimm
bizde zaten sadece hayırlısı dioz baska dicek bişeyimiz kalmadı neyse şimdi yaralarımı deşip beni konusturma

This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.