LIVE
🏛️ LEGEND Ratman record held by deli dumrul for 12 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Christmas Mahjong record held by fahri for 16 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Tek Tek Balona
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Nisan 2009 Flash Oyunu Birincisi >> burakcan76000 << Oldu

started by BIDIBIDI 02 May 2009 17-year-old topic 20 Replies 14.246

Nisan 2009 için ,

Ay Birincisi ,

burakcan76000 adlı üyemiz oldu

Kendisini can-ı gönülden kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Saygılarımızla

Ayrıca bir etkinlik nedeniyle , skorlamızı 3 gün gecikmeli açıkladık , bu yüzden burakcan76000 den kusurumuza bakmamasını istiyoruz...
Tebrikler burakcan76000
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
Bir tebrik daha :wink:
Tebrikler burakcan76000 helal olsun :yay: :clap: :clap: :clap:
:evil: tebrik eder başarılarının devamını dilerim :twisted:

:twisted: inşallah en yüksek ay birinciliğini bırakırlar sana :evil:

:evil: son yorumunu okudum kaçtene rekorunu geçmişler bir saatte hayırlısı :twisted:
SEVGIYLE

KAL
Burakcan tebrik ederim :wink: Bak günahını aldın adminimizin niye birinci olamadım diye ben dedim bi açıklaması vardır :roll:

TEKRAR TEBRIK EDERIM....

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
tebrikler burakcan76000

Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var.

Tebrikler burakcan :bidibidi_msn46: :bidibidi_msn46: :bidibidi_msn46:
tebrikler burakcan başarılarının devamını dilerim...
arkadaşlar hepinize çok tşkr ederim saolun.kusura bakmayın yeni gördüm msjı oyunlardan başımı kaldıramıyorum :) admin kardeş ben özür dilerim bi an telaşlandım yoksa emeğim boşamı gitti diye boşuna günahınızı aldım.hepinize saygılar:)
Hele şükür burakcan biraz daha yazmasaydın oyunlara girip sana yorum yazacaktım biraz forumada bak arada olmazki ama böle alcam tüm skorlarını elinden bak :wink: :bidibidi_msn5:
Ana sayfamızın değişmesiyle ay birincilerinin avatarları artık 1 ay boyunca ana sayfada da yayınlanacaktır..

Böylece ilk avatarımız burakcan76000'ın avatarı orada yayınlanmaktadır..

cr@zy biliyorum çok ayıııp diyeceksin ama forumlarda henüz acemiyim çözmeye çalışıyorum idare et : :oops: 1 yıla kalmaz olayı tam çözerim :)
Neeee bir yıla kalmaz çözerimmi :shock: yok ben bunu yanlış okudum dimi burakcan bence sen forumu gezsen 2 günde çözersin dur bu ayda 1. olda bi dahaki aya çözmede o zaman görüşcezz :bidibidi_msn5:
tebrikler burakcan başarılarının devamını dilerim :bidibidi_msn44: :yahoo60:
cr@zy bu ay birinci olmak için senin bazı rekorlarını kırmak zorundayım müsaden olursa tabi :lol: çünkü tüm zamanları bana ait olan bi kaç rekorumu kırmışsın :twisted: ha bu arada çok tşkr prenses
Kır bari burakcan napıyım takıntılı oyunlarımın nasılsa tüm zamanları bende :bidibidi_msn5:
demi yani, hem sen napacaksın oyunu sen burda baş tacısın ve hep öyle kalacaksın. bırak oyunların stresini biz çekelim :)
Olmaaazzzz ben bu ay geçsin diye bekliyorum bi dahaki ay rakibinim burakcan skorlarımı vermicem :bidibidi_msn5:
yok ben sana rakip falan olmam önümüzdeki ay sen oyunlara geçtiğinde bende forumda zaman geçiricem burası daha iyi ya ne işim var oyunlarda..şimdiye kadar hiç bakmamıştım çok ayıppp valla :lol: bide bu acemi üye sıfatından kurtulsam tamamdır.:oops:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.