Gülerek başlaman için hayata, gül gibi güzel geçsin diye ömrün, ama solmadan zamansızca, nice mutlu yıllara
*CICIKIZ*
*CICIKIZ*
her cıkolata yaptıgında benı hatırla dıye

sıcak cıkolata makınesı aldım sana

TAKLITLERIMDEN SAKININ 

Kanunsuz iSTANBULLU wrote:Biraz gec oldu kusura bakma canim, malum durumumu biliyorsun komandoyuz daglardan inmeye zaman bulamiyoruz iki gundur daglardaydik nevrim döndü vallahi daha yeni carsiya ciktiksaol canım.
canim dogum gunun mubarek olsun kutlu olsun nice senelere sana saglik huzur mutluluklar diliyorum
muncax muncax

TAKLITLERIMDEN SAKININ 

muratt wrote:benden sana çikalata tarifi ve faydalarını hedıye edıyorum kusura bakma ben kutlamakta gec kaldımteşekkür ederim.. demek ki annemin kızdığı kadar zararlı değilmişşş

TAKLITLERIMDEN SAKININ 

betül_42 wrote:doğum günün kutlu olsun cicikız kusura bakma bayabi geç oldu ama iyiki doğdun iyiki varsın allah hayırlı,sağlıklı,sevdiklerinle beraber uzun ömürler versin ..amin..saol betül çoooooook teşşkür ettim.hem geç sayılmaz daha 1 haftalık bebeğim..

TAKLITLERIMDEN SAKININ 

sessiz_firtina wrote:sımdık eeeeeeee:D nasıl baslasam soze:D ben kutlayamadım gec kaldım baya bı gıremıyodum kac gundur kusura bakmayani bencede bayaaaa bi geç kaldın büyüdüm ben kocaman kıs oldum![]()
dogum gunun kutlu olsun nıce mutlu yıllara ALLAH herzaman gonlune gore wersın

TAKLITLERIMDEN SAKININ 

sessiz_firtina wrote:sımdık eeeeeeee:D nasıl baslasam soze:D ben kutlayamadım gec kaldım baya bı gıremıyodum kac gundur kusura bakma1 yaş daha büyümesine ne kalmıştı ki, şunun şurasında..

BIDIBIDI wrote:abı caktırma yaaa bak konu kapandı ne guzel:D:D aklına getırmeyelım sonra kızıyo bana:Dsessiz_firtina wrote:sımdık eeeeeeee:D nasıl baslasam soze:D ben kutlayamadım gec kaldım baya bı gıremıyodum kac gundur kusura bakma1 yaş daha büyümesine ne kalmıştı ki, şunun şurasında..
sessiz_firtina wrote:abı caktırma yaaa bak konu kapandı ne guzel:D:D aklına getırmeyelım sonra kızıyo bana:Dsesizzzzz hııı ııııııı

TAKLITLERIMDEN SAKININ