LIVE
🏛️ LEGEND Easter Egg Catch record held by bukettttt for 14 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Crazy Seven record held by neomagic for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Üstteki üye intihar ediyor hadi vazgeçir.. :)

started by cr@zy 20 April 2009 17-year-old topic 14 Replies 9.780
oyun şöle üstteki üye varsayalımki intihar ediyor..

ßi şekilde vazgeçircez...

hadi benı vazgeçirt alttaki :bidibidi_msn5:
sen karar verdiysen bana laf düşmez sen bilirsin bende ısrar yokk

alttaki ben yokmuşum gibi devam etsin
:evil: asılsen yokmuşsun gibi davranırsak iyi olmaz,,bazen intihar edene hayattan ve kendi canından daha önemli olan ların olduğunu hissettirmek sen olmadan onların nekadar zor durumda kalıcanı anlatmaktır intihardan vazgeçirmek..hayatını sadece sen yaşamıyorsun kendin nefes alıp versen bile,,,,,, :evil:
:twisted: YAPMA NE OLURRRRRRRRRR :twisted:
SEVGIYLE

KAL
walla bey_mer cok haklı biri onu kafasına koymussa vazgecmio sahsen ben arkadasımı ne kadar uğrastıysamda vazgeciremedim. ama canını kurtardım cocuğun şimdide bana nie canımı kurtardın die kızıyo :(
Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
ölüm er ya da geç bulacakken hepimizi, neden başka çare kalmamış gibi gidip biz onu bulalım ki! kimsenin sevdiklerine ölümün yüzlerce katı olan bir acıyı yaşatmaya hakkı yok ayrica yaşamaya mecbursun seni seven bi ailen arkadaşların ve ben varım :lol: :lol: :lol: :lol:
Tamam mavera su sokarlarını kimse geçmicek yeterki böyle bi delilik yapma etme eyleme :bidibidi_msn5:
crazyyy daha karpus kesecektinnn yapma bunu derdim herhaldiii....

sen bu siteye lazımsınn mod durumundasınnn

bence atlaaa :lol: :lol: :lol:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
CIVCIV wrote:

bence atlaaa :lol: :lol: :lol:

Ne güzelde vazgeçiriyon yaa :evil: :evil:
Sende arkamdan gel emi CIVCIV :bidibidi_msn5:
farketmes benim içinnn...

hadi atlayak:)

Tamam hadi atlıyak önden sen ama :bidibidi_msn5:
birlikte tatlımmm :lol: :lol: :lol:

yaşanmaz bu dünuyada...

maaşı alırsın kontör parası elektrik fatureası su faturası borçlar internet taksitlerrr walla bunlar hiç çekilmes atla bence :lol: :lol: :lol:

CIVCIV wrote:
maaşı alırsın kontör parası elektrik fatureası su faturası borçlar internet taksitlerrr walla bunlar hiç çekilmes atla bence :lol: :lol: :lol:

Ayyy sen adamı ciddi ciddi intahara sürüklersin CIVCIV bu ne yaa :bidibidi_msn5:

Bunları okuyunca hemen atlıyasım geldi tutmayın benii :bidibidi_msn5:
Madem bu kararı vermişsin sana karşı çıkmayacağım ama bana sadece bir gün ver seninle vakit geçirmek istiyorum (der onunla bazı ziyaretlerde bulunurdum..Dünyada sadece aşk acısı olmadığını ve bu sıkıntılarının ne kadar küçük olduğunu görmesini sağlardım.Hayatında neden ben çektim bu sıkıntıları dediklerinin yerine bunada şükür demesini sağlardım..)
Son olarak Can Dündarın kendi cenazeni düşün adlı yazısını okumanı istiyorum (derdim)ve sonra karar senin derdim....
:arrow: :melek: heyyyy arkadaslar ne o toplu atlamayami karar verdiniz hm hm ama ben derimki atlamadan önce söyle bi düsünün, diyelim atladiniz peki atladiginiz yer neresi,nereye düseceksiniz :thinking: bunun iki tarafi var :no2: :smug: mesela :twisted: yani yada :melek: yani benden demesi... :shocked2:
atlayın bakalım yere çakılınca anlarsın bu dünyada kaydadeğer birşey yapmadığını,,,,,dur son bir kere düşün geriye ne bıraktığını hayatta sen olmasan geriye kalanlar ne olucak seni bir an hatırlıcaklar ve intihar etti dicekler sadece okadar..artık uyan sabah oldu rüyaydı hepsi geçti..eğer birgün gerçekten atlarsan sadece intihar etti diye anılma arkandan SENI SEVEN VARSA GERÇEKTEN SEVEN HERŞEYIMIZ YARIM KALDI DEMESIN BIR IŞI BITIRDE ÖYLE KAL HATIRALARDA
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.