LIVE
🏛️ LEGEND Atomik Betty record held by gülen for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND My Doctor Civilization 2 record held by EFDAL for 18 years — unbeaten!
user arinberk New Record! 9 Dragons Hexa
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

herkese ağrı doğubayazıttan selamlar:)

started by fatih.hat 19 April 2009 17-year-old topic 13 Replies 12.382
arkadaşlar yine ben geldim.benden kurtuluşunuz yok :lol2:

hepinizi çok özledim. bidibidiyi de çok özledim.ailemi de çok özledim.
ama en çoook saharımı özledim :cry: :cry:

arkadaşlar burda zaman hiç geçmiyor yaaaaaaa.hele sizsiz hiç geçmiyor.
ah teyze ah ben sana ne diyim.ne diyodun o şiirinde bulgurun taşına dikkat et kırma dişlerini öle bişey mi ne diyordun.aynen öyle.gelene kadar diş kalmayacak. :lol2: :lol2:
neyse arkadaşlar kendinize iyi bakın.büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim.
bu arada şafak 148 az kalmış bee :lol2: :lol2:
No Mercyyyyyyyyyyy
oyy oyy yiğenimm ağrı'lardan yazarmışş amanda aman :bidibidi_msn5:
ee teyze olarak seni uyardım ama boşver gelince bi takma diş yaptırırsın artık :bidibidi_msn5:
Bizi unutmamanada çok sevindim inş hayırlısıyla askerliğini yaparda dönersin aramıza Allah'a emanet ol yiğenim :wink: :D
sizi unutmak mümkünmü teyzelerin bitanesi.bidibidi ile yeniden doğdum sanki.(biraz fazla mı abarttım ne :D )
neyse sizde Allah a emanet olun

aaaaaaaaaaah ah gecmiyo be zaman.
No Mercyyyyyyyyyyy
Gecer gecer zaman yat kalk sürün askerr :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Hoşgeldin fatih

bitmiş sayılır askerlik alt üstü 148 gün kalmış :komik:

Kendine iyi bak Allah yardımcın olsun
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
fatih dua et 18 ay değil 5 ay yapıp gelecen...ya 18 ay olsaydı ne yapacaktın....haline şükret bak sayılı gün çabuk geçer yarın birgün ben geldim döndüm mersine diye mesaj atarsın...

inşaallah sağ salim ailene kavuşursun geç olsun ama güç olmasın...
Rabbim bütün askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun onları sevenlerine kavuştursun...
Göz açıp kapayıncaya kadar biter inşallah , kısa dönem olması senin için iyi olmuş , hayırlı teskereler...
kısa dönem mi yapıyosun harbi şanslısın o zamn....

göz açıp kapayıncaya kadar geçer evet :lol: :lol: :lol:

şimdi gözünü kapa, 145 gün sonra açarsın :D

HAYIRLI TESKERELER :P

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
herkese selam arkadaşlar.anlaşılan benden kurtulamayacaksınız.

şaka bi yana hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ederim.tesellileriniz beni çok duygulandırdı.inanın bana beni böle düşünmeniz bana bu kadar sıcak davranmanız çok duygulandırıyor beni.bidibidi ailesi iyiki katılmışım bu aileye.iyiki tanımısım sizleri.hepiniz Allah a emanet olun.tekrar görüşmek dileğiyle hoşcakalın :) :) :) :)
No Mercyyyyyyyyyyy
beraber bitireceğiz inşallah fatih.hat , biz inşallah hep burdayız , sen şu güzel , önemli, değerli görevini bitirip gel...

Senden bir haber duymak da inan bizi mutlu ediyor, şurada az kaldı çabucak gçer inşallah zaman senin için :wink:
BIDIBIDI wrote:beraber bitireceğiz inşallah fatih.hat , biz inşallah hep burdayız , sen şu güzel , önemli, değerli görevini bitirip gel...

Senden bir haber duymak da inan bizi mutlu ediyor, şurada az kaldı çabucak gçer inşallah zaman senin için :wink:
bizde iyiki seni tanımışız fatih sen böyle arasıra bize haber ver senden bi haber almak bizi gerçekten mutlu eder...Inşaallah en kısa zamanda sevdiklerine kavuşursun...
benim kanqamdaoraya geliyoooo iyi bak ona da kendine de.... :D

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
aleykümselam. :)
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.