LIVE
🏛️ LEGEND Chaos Chamber record held by fahri for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Enemy Fire record held by carloskenan for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

takımından Utanmış zavallı çocuk

started by CIVCIV 06 April 2009 17-year-old topic 10 Replies 9.328

Ögretmen ögrencilere siraylababalarinin ne is yaptigini soruyormus.Avukat, doktor, hakim,memur...derken sira sessiz vesikilgan bir çocuk olan Mehmet'e gelmis. Ogretmen ona dababasinin ne is yaptigini sormus. Mehmet anlatmayabaslamis:- Babam bir gay barda striptizci olarakcalisiyor. Herkesin onunde cirilciplak soyunuyor. Eger cok iyi bahsis veren birileri olursa onlarla birlikte geceleri evlerinegidiyor. O gretmenin rengi atmis. Diger cocuklara oyalanmalari için bir gorev veripMehmet'i bir kenaraçekmis:- Mehmet, baban gercekten bu isi miyapiyor?- Hayir ogretmenim, babamaslinda GALATASARAYDA futbol subesisorumlusu, ama butunsinifin onunde soylemeye utandim.

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

durum o kadar vahim yaniii

zuhahahahahahhaha :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
CiVCIIIVVV gözüme gözükme sen benim bu ara bu ne yaaa bu nasıl bişeydir böyleee :evil: :evil: :evil: :evil:

Kara listeme alınmış bulunmaktasın CIVCIV seni bitiricemm haberin olsunn :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
cr@zy wrote:CiVCIIIVVV gözüme gözükme sen benim bu ara bu ne yaaa bu nasıl bişeydir böyleee

Kara listeme alınmış bulunmaktasın CIVCIV seni bitiricemm haberin olsunn

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gül Gül sen az daha gül başına geleceklerden haberin yok rezil rüsva edecem seniii böyle bi konu açtığın için :evil: yahu bari takım ismini değiştiriverseydinn :bidibidi_msn5:
gercekten durum vahim bee üzüldüm bak şimdi :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
cr@zy wrote:yahu bari takım ismini değiştiriverseydinn

bilerek GALATASARAY dedim zaten :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

süperdi :lol: bu hafta sonuna kadar malum bu hafta derbi var bizim evin muhabbet konusu bu :D
https://galeri.bidibidi.com/albumler/galerim/19635/2yum6gw.gif
bu konu kara listemdekileri çoğalttı matrax sende artık kara listeme alındın yaktım sizlerii :evil: :evil: :bidibidi_msn5:
Bende bi GALATASARAY'lıyım ama hikaye hoş olmuş.Ben bunu Fenerbahçe olarak algıladığım için sorun olmadı :lol2: :lol2: :lol2:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
&SILA wrote:Bende bi GALATASARAY'lıyım ama hikaye hoş olmuş.Ben bunu Fenerbahçe olarak algıladığım için sorun olmadı

sıla, senin bu düşüncen GERÇE?I değiştirmes ama :D :D :D :D

This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.