LIVE
🏛️ LEGEND Formula 1 record held by burakcan76000 for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Luck on 7 Cards record held by bidık for 16 years — unbeaten!
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk New Record! Burgerman
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Fla$ fLa$ denizindibi ve betül42'nin yanındakiler kim?

started by cr@zy 29 March 2009 17-year-old topic 9 Replies 5.654
evvet bıdıbıdı'cılar hatırlarsınızki gecenlerde denizindibi ve betül42 hatıra fotoğrafı cektirmişlerdi ve yanlarında bıdıbıdı magazin olarak bizde vardık :mrgreen:

Fakat bizim uyanık kızlar biz fotoğrafçıyı terkettiğimiz an asıl niyetleri ikisinin hatıra fotografı cektirmek olmadığını öğrendik meğer oraya 4 kişi gelmişler biz cıktıktan sonraki cektirdikleri resmi sizin için yayınlıyoruz

bulmak cok zor oldu fakat cr@zy den kaçmaz işte o fotoğraf :lol2:

denizindibi ve betül 42 yanınızdaki hayli samimi poz verdiğiniz kişiler kimdir acaba acıklama yaparmısınızz :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

senin işin gücün yok bizimi takipliyon crazy ya Allah tan görmemiş diye sevinirken bunlarıda çıkarrtın..hem biz onlarla sadece arkadaş olmuştuk bizimle fotoğraf çektirmek istemişlerdi aramızda hiç bir şey yok yani :P :P
yaa bide böyle demezmisiniz bitirirsiniz benii :bidibidi_msn5: adminim bakın görün modlarınız arkadaşlarıyla ne kadar samimilerr lütfen uyarınızı yapın özel hayatları cok göz önünde olmuyo böle canım aaaaa :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
aaa canım sende fotoğrafçının içine kadar giriyorsun sonra göz önünde oluyorlar diyorsun askeriye ye almıyorlar öyle kolay kolay ne yapalım bizde...biz öle cafelerden anlamayız ki :P :P :P :P hem cafeye gitsek gene basarsın bizi orda :lol:
yok yok size sağlam bi uyarı şart :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
yaaa crazyi sende kimsede özel hayat falan bırakmadın valla bune canım olmazki böle özel hayata saygı lütfen.kızlar orda manitalarıyla bi hatıra fotoğrafı çektirmiş bunu yayına vermenin alemi ne anlamadım zaten asker yolu bekliyorlar onlarada yazık lütfen crazy kızları rahat bırak bak bi gün biyerde onlarda seni yakalar söylemedin demee :lol: :lol: :lol:
:shock: :roll:

Şuanda dilim tutulmuş , şaşkınlıkla olayları izlemekteyim...
Böyle bir şey olamaz... olmamalı... hayır...
Ne diyebilirimki...

Ellerine sağlık cr@zy , Yılın Magazin Haberi bu olsa gerek...
BIDIBIDI wrote:

Ellerine sağlık cr@zy , Yılın Magazin Haberi bu olsa gerek...

Yoo adminim yılın magazin haberi sizin haberiniz ama yayınlamıyorumm ( yani şimdilikkk :bidibidi_msn5: ) her an herşey olabilirrr :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
ömrümüz asker yolu beklemekle geçiyor bide sen bizi deşifre ediyorsun ya crazy nasıl arkadaşsın bilmem ki ...

Adminim yani sizin ne yaptığınızıda gördük, bilemiyorum artık...
cr@zy wrote:Yoo adminim yılın magazin haberi sizin haberiniz ama yayınlamıyorumm ( yani şimdilikkk ) her an herşey olabilirrr

:bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
betül_42 wrote:Adminim yani sizin ne yaptığınızıda gördük, bilemiyorum artık...
betüldende yakında magazin haberleri gelecek heralde :roll:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.