LIVE
🏛️ LEGEND Old Man's Sword record held by bukettttt for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Against Gravity record held by fahri for 13 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Tek Tek Balona
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Dev bir solucan besliyor evinde (ama ne solucan:D )

started by cr@zy 27 March 2009 17-year-old topic 8 Replies 5.509
kizlar ozelikle siz bakmayin derim
zira tirsabilirsiniz
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ne kadarda memnun bakarmisiniz

al işte bitane dengesiz daha ne hayvan sevgisi varmış karıda yaa :lol2: :lol2: :lol2:
cok sevimli bi solucanmıs bu böle yaa :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
ne manyaklar var bu dünyada böle yaa :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
Bayadır girmiyodum şu korku odasına serkan senin yüzünden girdim bide sevimli yazmışsınya koptum gülmekten yaa :bidibidi_msn5:
benimde canım sıkıldı da korku odasına bari girim dedim cin olaylarına falan severim böle olayları hele milleti korkutması cok güzel oluyo kopuyom o zaman :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
Biz bu odası açıldığında önce eğlenmiştik ama sonra tırsmaya başladık özellikle seslerden :bidibidi_msn5:
Şimdi pek giresimiz yok :evil:
ama girdin :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
ben hergün buraya 2 3 kişi cekerim eğlenmesi güzel olur :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Girdim ama sor bi neden girdin :bidibidi_msn5:

Yazma bak sen yorum yazdıkça merak ediyom giriyom ama tırsıyorum yaaaa :thinking: :thinking:
TESEKKÜRLER O NASIL BIR SEY OYLE YA
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.