LIVE
🏛️ LEGEND Antiaircraft record held by ŞİMŞEK for 18 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Turtle in Traffic record held by gülen for 17 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

13 günlük bebeği döve döve öldürdü

started by cr@zy 11 March 2009 17-year-old topic 4 Replies 2.814

IZMIR Karşıyaka’da yaşayan ve poliste çeşitli suçlardan 16 kaydı bulunan Yeter Çalık (39), 13 günlük oğlu Emre Can’ı döverek ölümüne neden oldu

Komşuların kanlar içinde bulduğu bebek kurtarılamazken, mahallelinin döverek polise teslim ettiği Çalık’ın 175 promil alkollü olduğu saptandı. Arzu Çalık, kocasının bebeği 3 günlükken de dövdüğünü anlattı. Kriz nedeniyle bir süredir işsiz olan Çalık’ın bebeği ağladığı için dövdüğü ifade edildi. ?Baba Çalık, “Kimseyi dövmedim. Arkadaşlar beni dövdü. Neden pişman olayım, ben bir şey yapmadım ki” dedi.
şu tipe bakın önce allah adanım sıfatında nur bırakmamış ne insanlar var allah kimsenin başına ne böyle evlat ne böyle eş nede bi baba versin...o kadar çocuğu olmayan insanlar var yıllarca bekliyor rabbim böyle sıfatsızlara vermiş ama bunlar bırak şükretmeyi değerini bile anlayamıyor allah akılversin :evil: :evil:
bey_mer wrote:şu tipe bakın önce allah adanım sıfatında nur bırakmamış ne insanlar var allah kimsenin başına ne böyle evlat ne böyle eş nede bi baba versin...o kadar çocuğu olmayan insanlar var yıllarca bekliyor rabbim böyle sıfatsızlara vermiş ama bunlar bırak şükretmeyi değerini bile anlayamıyor allah akılversin :evil: :evil:
Sonuna kadar katılıyorum bu cümlelere :arrow:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
&SILA wrote:
bey_mer wrote:şu tipe bakın önce allah adanım sıfatında nur bırakmamış ne insanlar var allah kimsenin başına ne böyle evlat ne böyle eş nede bi baba versin...o kadar çocuğu olmayan insanlar var yıllarca bekliyor rabbim böyle sıfatsızlara vermiş ama bunlar bırak şükretmeyi değerini bile anlayamıyor allah akılversin :evil: :evil:
Sonuna kadar katılıyorum bu cümlelere :arrow:
sğl sıla :wink:
işte yeni bir vahşet haberi daha eklendi...

33 günlük bebeği babası döverek öldürdü......

HASBINALLAH VENILMEL VEKIL............Rabbim sonumuzu hayır eyle..

Rabbim ıslah eylesin ..gözlerinin önünden o an hiç gitmesin yavrumun ağlamaları hiç gitmesin vijdan azabıyla bir ömür geçirsin inş..
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.