LIVE
🏛️ LEGEND White Bear In The Air record held by punısher for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Matchum record held by kahraman for 16 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Flash Oyun 1.Lik Sonrası Gönderilen Özel Mesaj Hakkında

started by BIDIBIDI 05 March 2009 17-year-old topic 1 Replies 2.963
Değerli oyuncular ,

Bildiğiniz üzere Flash Oyun Galerimizde , 1. olduğunuz zaman , Rekorunu kırdığınız eski 1.ye bir Özel Mesaj Gider...

Bu oyuncunun Rekorunun Geçildiğine Dair Bir mesajdır ve OTOMATIK olarak gider.

Bu mesajın Metin Yazarı Bidibidi.com dur ve bu da mesajın altında belirtilir.

Yani gönderilen mesajların hiçbir üye ile alakası bulunmamaktadır.

Mesaj metnini de her ay değiştirerek yazmaktayız.

Böyle bir uygulamaya ilk defa rastlayan üyelerimiz , ki internet dünyasında da bu çeşit bir uyarılmayla ilk defa karşı karşıya olduğunuzu düşünüyorum, MESAJIN OYUNCU TARAFINDAN YAZILDI?INI zannederek olumsuz yorumlarda bulunmakta , olumsuz düşüncelere kapılmaktadır..

Oyuncu Bu tür Özel Mesajları almak istemiyorsa , PROFILINDE gerekli değişiklikleri yaparak , Oyunlar için Özel mesaj alımı ve gönderimini kapatabilir
Ben oyunlardayken ilk oyunumu efemir geçmişti ve bana böyle bir msj geldi msjı okuduğum an çıldırmıştım :bidibidi_msn5:
vayy bana kafa tutarsın hee dedim ve inat yapmıştım msjın sonralarını sinirimden okuyamadığım için otomatik msj olduğunu efemirin söylemesiyle anlamıştım o an çok gülmüştüm :bidibidi_msn11:

Bu konuya açıklık getirilmesi iyi olmuş adminim tşklerr :wink:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.