LIVE
🏛️ LEGEND Catch Ball Wholesale Run record held by ŞİMŞEK for 19 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Scorpion Hunt record held by &SILA for 16 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

özür diler misiniz

started by denizindibi 03 March 2009 17-year-old topic 16 Replies 17.743

kolay özür diler misiniz :?: :?: :?:
cok mecbur kalmadıktan sonra dilemem ama cok gerekliyse özrümü dilerim ceker giderim :D
Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
çok zorlansamda özür dilerim
özür dilemek bir erdemdir bence...ve bazı durumlarda karşı tarafa vereceğin en güzel cevaptır...
hatalıysammm dilerim tabiii...

zorlanırım ama hatalarımı kabul etmeyi de bilirim :wink:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
şimdiye kadar en yakın arkadaşımdan özür dilemedim onlarda dilemedi biz özür dilemeden barışırız kendiliğinden bi bakmışız barıştık özür falan hikaye :lol:
asla özür dilemem çünkü özür gerektireceg hiç bişey yapmam :twisted:
kaybettim bügün kendimi HÜKÜMSÜZDÜR!!
ÖZÜR DILEMEK INSANI KÜÇÜLTMEZ BILAKIS YÜCELTIR ÖZÜR DILEMEK ERDEMLIK ISTER.GEREKIRSE SEVE SEVE ÖZÜR DILERIM. :oops: :oops: :oops:
BENCEDE ÖZÜR DILEMEK ÇOK BÜYÜK BIR ERDEMLIKTIR
BEN ÖZÜR DILEMEK IÇIN HATA YAPMAYI BEKLEMEM GENELDE ÜZDÜ?ÜMÜ DÜŞÜNDÜ?ÜM AN BILE HEMEN ÖZÜR DILERIM HIÇDE ZORLANMAM AKSINE ÖZÜR DILEDI?IMDE SANIYORUMKI OMUZLARIMDAN BÜYÜK BI YÜK KALKIYO VE BEN KUŞ GIBI OLUYORUM BEN DEN SIZE TAVSIYE ÜZDÜ?ÜNÜZÜ DÜŞÜNDÜ?ÜNÜZ KIM VARSA ÖZÜR DILEMENIZ GEREKIYORSA HEMEN DILEYIN :wink: :wink: :wink:
ÖZÜR DILEMEK GEREKTI?I IÇIN OLMALIDIR,,,,,,
genelde insanlar bir şeyin elinden kaçırdığı zaman özür dilerler yüzbinkere
özür dilicek duruma düşmemek en iyisidir

SON PIŞMANLIK FAYDA ETMEZ
Kolay kolay dilemem ama DURUMA BA?LI tabi...

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
özür dileyecek bir şeyler yapmamaya çalışıyorum.
çünkü özür dileyemiyorum.
Babam hep özür dilemek bir erdemdir der..
Eğer hatamı kabul edersem kesinlikle özür dilerim...Bazen de karşı tarafın çok üzüldüğünü görürsem hatalı olmasamda özür dilerim ama duruma bağlı tabi..
betül_42 wrote:Eğer hatamı kabul edersem kesinlikle özür dilerim...Bazen de karşı tarafın çok üzüldüğünü görürsem hatalı olmasamda özür dilerim ama duruma bağlı tabi.
Bende senin gibi düşünüyorum eger hatalıysam zaten özür dilerim ama dedgin gibi hatalı degil ama karşı tarf üzülüyorsa bende özür dilerim :arrow:
Suskunluğum Asaletimdendir
Her Lafa Verecek Cevabım Var
Ama Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye
Birde Lafı Söyleyene Bakarım Adam mı Diye;)
hatasız kul olmaz
hata yapıyorsak özür dilemesini de bilicez
Kolay kolay hata yapmam ama...

&SILA adlı üyemizden Özür Diliyorum.. Umarım kabul edersiniz &SILA Hanım...
BIDIBIDI wrote:Kolay kolay hata yapmam ama...

Hata yapıcak beni mi buldunuz adminim :lol2:
Tamam tamam affettim bak bu son ama
yoksa bende sizin üzerinizde hata yapar sonrada gelip özür dilerim hatalaşırız ona göre
:lol2:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.