Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
özür diler misiniz
started by denizindibi
03 March 2009
17-year-old topic
16 Replies
17.743
cok mecbur kalmadıktan sonra dilemem ama cok gerekliyse özrümü dilerim ceker giderim 
Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
hatalıysammm dilerim tabiii...
zorlanırım ama hatalarımı kabul etmeyi de bilirim
zorlanırım ama hatalarımı kabul etmeyi de bilirim
*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
şimdiye kadar en yakın arkadaşımdan özür dilemedim onlarda dilemedi biz özür dilemeden barışırız kendiliğinden bi bakmışız barıştık özür falan hikaye 
asla özür dilemem çünkü özür gerektireceg hiç bişey yapmam 
kaybettim bügün kendimi HÜKÜMSÜZDÜR!!
BENCEDE ÖZÜR DILEMEK ÇOK BÜYÜK BIR ERDEMLIKTIR
BEN ÖZÜR DILEMEK IÇIN HATA YAPMAYI BEKLEMEM GENELDE ÜZDÜ?ÜMÜ DÜŞÜNDÜ?ÜM AN BILE HEMEN ÖZÜR DILERIM HIÇDE ZORLANMAM AKSINE ÖZÜR DILEDI?IMDE SANIYORUMKI OMUZLARIMDAN BÜYÜK BI YÜK KALKIYO VE BEN KUŞ GIBI OLUYORUM BEN DEN SIZE TAVSIYE ÜZDÜ?ÜNÜZÜ DÜŞÜNDÜ?ÜNÜZ KIM VARSA ÖZÜR DILEMENIZ GEREKIYORSA HEMEN DILEYIN

BEN ÖZÜR DILEMEK IÇIN HATA YAPMAYI BEKLEMEM GENELDE ÜZDÜ?ÜMÜ DÜŞÜNDÜ?ÜM AN BILE HEMEN ÖZÜR DILERIM HIÇDE ZORLANMAM AKSINE ÖZÜR DILEDI?IMDE SANIYORUMKI OMUZLARIMDAN BÜYÜK BI YÜK KALKIYO VE BEN KUŞ GIBI OLUYORUM BEN DEN SIZE TAVSIYE ÜZDÜ?ÜNÜZÜ DÜŞÜNDÜ?ÜNÜZ KIM VARSA ÖZÜR DILEMENIZ GEREKIYORSA HEMEN DILEYIN
betül_42 wrote:Eğer hatamı kabul edersem kesinlikle özür dilerim...Bazen de karşı tarafın çok üzüldüğünü görürsem hatalı olmasamda özür dilerim ama duruma bağlı tabi.Bende senin gibi düşünüyorum eger hatalıysam zaten özür dilerim ama dedgin gibi hatalı degil ama karşı tarf üzülüyorsa bende özür dilerim
Suskunluğum Asaletimdendir
Her Lafa Verecek Cevabım Var
Ama Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye
Birde Lafı Söyleyene Bakarım Adam mı Diye;)
Her Lafa Verecek Cevabım Var
Ama Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye
Birde Lafı Söyleyene Bakarım Adam mı Diye;)
Kolay kolay hata yapmam ama...
&SILA adlı üyemizden Özür Diliyorum.. Umarım kabul edersiniz &SILA Hanım...
&SILA adlı üyemizden Özür Diliyorum.. Umarım kabul edersiniz &SILA Hanım...
BIDIBIDI wrote:Kolay kolay hata yapmam ama...
Hata yapıcak beni mi buldunuz adminim
Tamam tamam affettim bak bu son ama
yoksa bende sizin üzerinizde hata yapar sonrada gelip özür dilerim hatalaşırız ona göre

This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.