Bir süredir hastanede tedavi görmekte olan şair-şarkı sözü yazarı Yusuf Hayaloğlu hayatını kaybetti.
🖼️ image not archived
Akciğerinde oluşan ödem nedeniyle son 24 saati yoğun bakımda geçiren Yusuf Hayaloğlu bugün sabah saatlerinde solunum yetmezliğinden hayata gözlerini yumdu.
Başta Ahmet Kaya olmak üzere birçok sanatçının şarkı sözlerini yazan, aynı zamanda Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya'nın ağabeyi olan Yusuf Hayaloğlu 3 çocuk babasıydı.
Arkasında yüzlerce şarkı sözü ve "Gözleri Intihar Mavi" adlı bir de şiir kitabı bırakan Hayaloğlu'nun ,"Hani Benim Gençliğim", “Başım Belada", "Kod Adı Bahtiyar, "Başkaldırıyorum", “Ayrılığın Hediyesi”, “Yüreğim Kanıyor" gibi onlarca şarkı sözü Ahmet Kaya tarafından bestelenmiş ve yorumlanmıştı.
Bu hasretlik kalır gitmez teninden
Eksilmez acılar ezik yüreğinden Alma başını nasırlı ellerimden
Sen istedin gültenimde yaralar
Bu ayrılık hem seni Hem beni yaralar
Sel dağda birleşince
Dağda güller ezilince Yara açtı gültenimde
Ağlar dağlar
Dağlar ağlar
Yüreğimi sancı sarar
Sel dağda kalır gitmez
Sel altında güller bitmez
Gültenimde yara geçmez Ağlar dağlar
Dağlar ağlar
Yüreğimi sancı sarar
allah rahmet eylesin, şiirleri senin sesinde sevdik biz
arkadaslar noluyor size ya.bu kadar üzülmeyin ya.ölüm Allahın emri.Allah rahmet eylesin.
her ölene bu kadar üzülüyormusunuz yoksa sadece bunda mı.mesela askerimiz şehit olduğunda bu kadar üzüldünüz mü hiç.
fatih.hat wrote:arkadaslar noluyor size ya.bu kadar üzülmeyin ya.ölüm Allahın emri.Allah rahmet eylesin.
her ölene bu kadar üzülüyormusunuz yoksa sadece bunda mı.mesela askerimiz şehit olduğunda bu kadar üzüldünüz mü hiç.
fatih siteyi takip eden birisin burda niye böyle bir söz ettin bilmiyorum ama şehit askerlerimiz olduğu zamanki tepkimizi ve üzüntümüzüde burda birebir yaşadık ..
Ölüm tabikide Allahın emri fakat türkiyede yeri doldurulamayacak bazı insanlar var onlar ölüncede üzülmemek elde değil bilmem anlatabildimmi ?
fatih.hat wrote:arkadaslar noluyor size ya.bu kadar üzülmeyin ya.ölüm Allahın emri.Allah rahmet eylesin.
fatih siteyi takip eden birisin burda niye böyle bir söz ettin bilmiyorum ama şehit askerlerimiz olduğu zamanki tepkimizi ve üzüntümüzüde burda birebir yaşadık ..
Ölüm tabikide Allahın emri fakat türkiyede yeri doldurulamayacak bazı insanlar var onlar ölüncede üzülmemek elde değil bilmem anlatabildimmi ?
ya kardeşim rahmetli hayaloğlu ahmet kaya nın kayınçosu değilmi? evet.ahmet kaya kim? abdullah öcalanın posterinin önünde konser verip kürtçe olarak 'vallah ben apoyu özledim' diyen değilmi?evet o.
apoyu özlediğine göre onu seviyordur onun arkadasıdır dimi.arkadası olduğuna göre onu da destekliyordur ki zaten öyle herkes biliyor.
yani apoyu destekleyen askerimizi şehit edeni destekleyen bir adamın kayınçosu yusuf hayaloğlu.gerisini siz düşünün.
No Mercyyyyyyyyyyy
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.