Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
zaman herşeyi çözer mi ?
started by denizindibi
27 February 2009
17-year-old topic
20 Replies
19.166
çözmez be kuzum bu sadece insanoğlunun bi avuntusudurr
herşeyi zaman çözmez.insan çözer.insan bişeyleri kendi kafasında çözdükten sonra ortada hiçbişey kalmaz.ama kafasında çözene kadar bayağı bir zaman gectiği için zaman çözmüş oluyor.mesela bir sorunu biri daha uzun bir sürede atlatıyorsa, çözüyorsa baska biri daha kısa sürede çözer.herşey beyinde bitiyor bence.
zaman her şeyi çözer demek bence zamanın bizi olgunlaştırmasından kaynakalnıyor. çocukluğumuza bakıp hatırladığımız yanlışlar vardır muhakkak ama şimdi basit ve komik olaylardır çünkü zaman bizi olgunlaştırmıştır.
zaman bencede herşeyi çözer zaman şu an kanayan yaraların bir süre sonra kabuk bağlamasını sağlar ama biz insanoğlu kabuk bağlayan yaralarımızı devamlı kanattığımız için zamanın deva olduğuna inanmayız
yapmam dediğimiz şeyleri affetmem dediğimiz insanları unutamam acısını dediğimiz insanları kısacası yaşamla ilgiliherşeyi zaman halleder bizim yerimize
evet zaman herşeyi çözer yeterki biz defalarca karıştırmayalım geçmişi bu zamana
yapmam dediğimiz şeyleri affetmem dediğimiz insanları unutamam acısını dediğimiz insanları kısacası yaşamla ilgiliherşeyi zaman halleder bizim yerimize
evet zaman herşeyi çözer yeterki biz defalarca karıştırmayalım geçmişi bu zamana
BENCEDE ZAMAN HIÇBIŞEYI ÇÖZMEZ BIZ ÖLE DEYIP SADECE KENDIMIZI UVUTURUZ HERSEY INSANIN KENDI ELINDEDIR
Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
zaman geçer çok az birşeyleri çözdüğünü gördüm şıklarda kısmen olsaydı onu seçerdim ama herşeyide zamana bırakamayız ki eğer bırakırsak o zmn bi avuntu olur 
siz siz olun herşeyi zaman' a bırakmayın 
kaybettim bügün kendimi HÜKÜMSÜZDÜR!!
zaman herşeyi bitirir bizi bitirdiği gibi
Süper... Katılıyorum...

bana katılmanız beni ziyadesiyle mutlu etti.çok teşekkür ederim adminim.
zaman herşeyi çözermi kelimesi ilk okunduğunda herzaman acıları ve unutamamakları akla getirir,,,,herkes ayrı yorumlaya bilir.....bence her şeyi değilsede bekleneni hayata döndürmeyi beklenenin olmaması durumunda yeni bir hayata başlamayı yeni yaşanmışları yaşatmak açısından çoğu şeyleri çözer,,,,
AMA INSAN YAŞADIKLARINI UNUTAMAZ,,SADECE IÇINDEKI ILK HEYACAN,SEVINÇ VEYA O ACI BIRAZ OLSUN HAFIFLER,,
BENCE BIRŞEYIN ÇARESI HAYATIN DEVAM ETMESIDIR
NE OLURSA OLSUN HAYAT DEVAM EDIYOR
AMA INSAN YAŞADIKLARINI UNUTAMAZ,,SADECE IÇINDEKI ILK HEYACAN,SEVINÇ VEYA O ACI BIRAZ OLSUN HAFIFLER,,
BENCE BIRŞEYIN ÇARESI HAYATIN DEVAM ETMESIDIR
NE OLURSA OLSUN HAYAT DEVAM EDIYOR
çok fazla felsefe yapmışın be prens.
Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.(Amin)
Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.(Amin)
Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin....
Prens wrote: yeni bir hayata başlamayı yeni yaşanmışları yaşatmak açısından çoğu şeyleri çözer,,,,Evet prens katılıyorum çoğu şeyleri çözer...
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.