LIVE
🏛️ LEGEND Chaos Chamber record held by fahri for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Enemy Fire record held by carloskenan for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

zaman herşeyi çözer mi ?

started by denizindibi 27 February 2009 17-year-old topic 20 Replies 19.166

zaman herşeyi çözer mi :?:

nedenlerini yazar mısınız ??

bence zaman sadece geçer, hiç birşeyi çözmez

belki hafifletir yaralarımızı, belki unutturur ama

çözmek değildir bu da :cry:
çözmez be kuzum bu sadece insanoğlunun bi avuntusudurr :roll:
herşeyi zaman çözmez.insan çözer.insan bişeyleri kendi kafasında çözdükten sonra ortada hiçbişey kalmaz.ama kafasında çözene kadar bayağı bir zaman gectiği için zaman çözmüş oluyor.mesela bir sorunu biri daha uzun bir sürede atlatıyorsa, çözüyorsa baska biri daha kısa sürede çözer.herşey beyinde bitiyor bence. :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
Ben çözmesini umarak bekliyorum,inşallah bu bir avuntu olmaz :cry: :(
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
bence zaman her şeyin ilacıdır.....kesinlikle zamanla bazı şeylerin çok kolay çözüldüğüne inanıyorum.....
zaman her şeyi çözer demek bence zamanın bizi olgunlaştırmasından kaynakalnıyor. çocukluğumuza bakıp hatırladığımız yanlışlar vardır muhakkak ama şimdi basit ve komik olaylardır çünkü zaman bizi olgunlaştırmıştır.
zaman bencede herşeyi çözer zaman şu an kanayan yaraların bir süre sonra kabuk bağlamasını sağlar ama biz insanoğlu kabuk bağlayan yaralarımızı devamlı kanattığımız için zamanın deva olduğuna inanmayız

yapmam dediğimiz şeyleri affetmem dediğimiz insanları unutamam acısını dediğimiz insanları kısacası yaşamla ilgiliherşeyi zaman halleder bizim yerimize

evet zaman herşeyi çözer yeterki biz defalarca karıştırmayalım geçmişi bu zamana :!:
bence zaman hiçbirşeyi çözmez biz çözülmesini isteriz yada bunu zamanın üstüne atarız oysa ki hiçbişey çözülmüş değildir her zamna içimizde fırtınalar kopar
BENCEDE ZAMAN HIÇBIŞEYI ÇÖZMEZ BIZ ÖLE DEYIP SADECE KENDIMIZI UVUTURUZ HERSEY INSANIN KENDI ELINDEDIR
Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
zaman geçer çok az birşeyleri çözdüğünü gördüm şıklarda kısmen olsaydı onu seçerdim ama herşeyide zamana bırakamayız ki eğer bırakırsak o zmn bi avuntu olur :(
siz siz olun herşeyi zaman' a bırakmayın :mrgreen:
kaybettim bügün kendimi HÜKÜMSÜZDÜR!!
zaman herşeyi bitirir bizi bitirdiği gibi

Süper... Katılıyorum...
:kararsız:
bana katılmanız beni ziyadesiyle mutlu etti.çok teşekkür ederim adminim. :) :) :)
zaman herşeyi çözermi kelimesi ilk okunduğunda herzaman acıları ve unutamamakları akla getirir,,,,herkes ayrı yorumlaya bilir.....bence her şeyi değilsede bekleneni hayata döndürmeyi beklenenin olmaması durumunda yeni bir hayata başlamayı yeni yaşanmışları yaşatmak açısından çoğu şeyleri çözer,,,,

AMA INSAN YAŞADIKLARINI UNUTAMAZ,,SADECE IÇINDEKI ILK HEYACAN,SEVINÇ VEYA O ACI BIRAZ OLSUN HAFIFLER,,

BENCE BIRŞEYIN ÇARESI HAYATIN DEVAM ETMESIDIR
NE OLURSA OLSUN HAYAT DEVAM EDIYOR
çok fazla felsefe yapmışın be prens.

Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin....
Prens wrote: yeni bir hayata başlamayı yeni yaşanmışları yaşatmak açısından çoğu şeyleri çözer,,,,
Evet prens katılıyorum çoğu şeyleri çözer...

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
bence hafifletir ama çözmez tamamen.prens döktürmüşün yine :cry: :cry: :cry:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.