LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Neden alyansı 4. parmağımza takarız?

started by tatlı cadı 26 February 2009 17-year-old topic 15 Replies 12.004
BAS PARMAK ANNNE VE BABAMIZI ISARET PARMAGI KARDESLERiMiZi ORTA PARMAK KENDiMiZiN DORDUNCU PARMA?I, YANi YUZUK PARMAGI, ESiMiZi KUCUK PARMAK TA COCUKLARIMIZI TEMSIL EDIYOR.. PEKI ,ESiMiZi,BASKA BiR DEGiSLE HAYATIMIZIN ASKINI TEMSiL ETMESi iCiN NEDEN DORDUNCU PARMAK SECiLMiS?.. BUNU ANLAMAK iCiN ELLERiMiZi KULLANARAK BiR TEST YAPMALIYIZ.. BU TEST iCiN ELLERiMiZI RESIMDEKi POZISYONDAKi GiBi BiRLESTiRELiM..

TESTiN KURALI:

ELLERiMiZ BU POZiSYONDAYKEN UCLARI BiRBiRiNE DEGEN PARMAKLARIMIZI SIRASIYLA BiRBiRiNDEN AYIRACAGIZ..iKi PARMAGI BiRiNDEN AYIRIRKEN DiGER PARMAKLAR BiRBiRiNDEN ASLA AYRILMAYACAK..

AYRILAN PARMAKLARI TEKRAR BiRLESTiRiP SONRA SIRADAKi PARMAKLARI BiRBiRiNDEN AYIRACAGIZ..ORTA PARMAK KENDiMiZI SiMGELEDiGi iCiN ONLARI AYIRMIYORUZ..
BU SEKiLDE YAPTIGIMIZ ZAMAN DORDUNCU PARMAKLAR OLAN YUZUK PARMAKLARININ BiRBiRiNDEN AYRILAMADIGINI GORECEKSiNiZ..

ANNE BABAMIZ,KARDESLERiMiZ VE COCUKLARIMIZLA HAYATIMIZIN BELLi BiR BOLUMUNDE AYRILIZ AMA GERCEK ASKIMIZLA HAYATIMIZIN SONUNA KADAR BERABER KALIRIZ..DORDUNCU PARMAKLARIN AYRILAMAMASI BU DURUMU TEMSiL EDiYOR VE BU SEBEPLE YUZUK PARMAGI OLUYOR..
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
tatlı cadı bu konuyu matrax daha önce acmıştı yanılmıyosam
O konuda resim yok ne yapılması gerektigi acıkça belli edilmemiş.
Ayrıca bu konuyu açmadan önce daha önce açılmış alyansala alakalı iki konuyada baktım sitemizin kayıtlarında vardır sanırım.
:arrow:
&
çok güselll düşünülmüş ama bi problem var :arrow:

benim parmaklarımın hepsi ayrılıyooo :?

acaba birinin olmayışından olabilir mi :lol: :D :shock:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum

amaaaan CIVCIV benimki ayrılşmıyoda noluyo,

1,5 yıldır evlenicem :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

sorunda sorun :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
evet ya bende denedim yüzük parmagımız ayrılmıyor :D :D

Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var.

anaaa bi benimki ayrılıyoooo

ne iş yaaaa

walla doğuştan KISMETSIZMIŞIM yaaaaa :shock: :lol:

denizindibi wrote:amaaaan CIVCIV benimki ayrılşmıyoda noluyo,
Aynen benimde ayrılmyor

Civciv nedenayrılmış onu anlayamdm ben evdeki herkese denettirdim kimsede ayrılmadı bence civciv sen olayı tam yapamamışsın
&
tatlı cadı wrote:Civciv nedenayrılmış onu anlayamdm ben evdeki herkese denettirdim kimsede ayrılmadı bence civciv sen olayı tam yapamamışsın

herşeyim gibi bu da eksik....

walla dediğiniz herşeyi yaptım yinede ayrılıyo :cry: :cry: :cry:

Bak canım sekilde gibi parmaklarını yap ortanca bizi temsil eden parmak içe dogru olacak.Daha sonra hepsi birbiriyle yapışık durumdayken yüzük parmagını ayırmaya çalış digerlerini bu sırada ayırmamak şartıyla :arrow:
&
http://www.bidibidi.com/FORUM/neden-evl ... u7017.html

Aynı Konu 2 Kez Paylasılırsa Paylasımı Yapan Arkadaslara Puan,Bolum Yonetıcısıne Ise Sene Sonu Bu Konuları Sılmek Kalıyo..

-Konuya Gelınce Parmaklarımı Bırlestırmedım Ama Bırlestıren Arkadaslarda Olumsuz Cevaplar Vermısler..Hem Insan Gercek Askındanda Ayrılabılıyo

... :arrow: :?
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
Stralis bilmem farkındamısın ama verdigin linkteki konuyla bu başlık altındaki konu farklı :arrow:
&
biz şimdi eşimle denedik benim ayrılmıyo am eşim inatla ayırdı kendininkini acaba niye? :cry: :lol:
tatlı cadı wrote:Stralis bilmem farkındamısın ama verdigin linkteki konuyla bu başlık altındaki konu farklı
tatlı cadı yanlıs farkettın...bu konu dakı bılgının yanlıs oldugunu dusunen varsa bır paylasımda burda var demektı amacım..
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
tatlı cadı ben açmıştım daha önce bu konuyu :(

iyi hade hade sende aç bakalım :D

şaka bi yana ben resmini bulamamıştım o anda haklısın ama arkadaşlar en bu konuyu baya bi araştırdım neden böle oluyo die taaa mısırlılar zamanında böleymiş yani yüzüğün 4.parmağımıza takılma olayı o zamanlar kleopatralar firavunlar takarmış bunun nedeni ise parmaklarımızdan direk kalbe giden tek damar 4.parmağımızda oluşuymuş bana bu çok mantıklı geldi o zaman.... :roll:
https://galeri.bidibidi.com/albumler/galerim/19635/2yum6gw.gif
Bencede mantıklı :arrow:
&
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.