Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Işte bIdIbIdIcI'ların Resimleri
started by tatlı cadı
21 February 2009
17-year-old topic
16 Replies
11.820
Benide unutmamışsınız ellerine saglık tatlı cadı.
bu fotoyu habersiz çekmişsin ama yine de her zamanki gibi tatlı,güzel cici çıkmışım.
büşra44 wrote:tatlı cadı eline salık cok güzel olmuş tesekkür ederimSagol Büşra
*prenses* wrote:Benide unutmamışsınız ellerine saglık tatlı cadıTeşekkür ederm
gusselim33 wrote:beni unutmuşsun ama olsun güzel olmuş ellerine sağlıkYa kusra bakma O an aklıma inan kimse gelmedi eski üyelere gittim bende
bey_mer wrote:ben pek teşekkür edemiycem tatlı cadı çünkü ben bayanım ve ordaki gibi bandanalı zıpır bişey değilim sen öyle hayal etmiş olabilirsin yinede emeğine sağlıkYa canım biliyorum bayan oldugunu fakat genel olarak o tarzdı resimdeki karakterler sitedeki bayan üye sayısı erkek üye sayısından fazla olunca bazı resimlere öyle denk geldi o yüzden kızmayın arkadaşlar.
Angel Girl wrote:bu fotoyu habersiz çekmişsin ama yine de her zamanki gibi tatlı,güzel cici çıkmışımHemende havalara girmişssin bakıyomda
selin44 wrote:tatlı cadı emeğine sağlık çok güsel olmuşBegendigine sevindim canım
teşekkür etmeyen üyeler yorum yazmak zorunda deil bence sonuçta orda çizgi karakterler kullanılıor
Ama yorum yazma konusunda yanlış düşünüyosun bence selin ismi gecen her üye yorum yapabilir herkesin düşüncesine saygı duyarız bi yanlışımız varsa bi sonrakinde yanlışımızı dültiriz
elibne sağlık tatlı adı güsel düşünmüşsün bende her zanki gibi çok manyaq çıkmışımmmm saçlarım dik dik felan
*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
elıne saglık tatlı cadı guzel olmus cok begendımde kendımı hala cozemedım neyım dıee

DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
selin44 wrote:tatlı cadı emeğine sağlık çok güsel olmuş![]()
teşekkür etmeyen üyeler yorum yazmak zorunda deil bence sonuçta orda çizgi karakterler kullanılıor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
orada ne kullanıldığını anlacayak zekaya sahibim selincim ben tatlı cadıya yorumumu yaptım ve oda senin kadar takılmadı benim ne demek istediğimi anlamış yani canım benim anlayan anlamış
denizindibi wrote:emeğine sağlık tatlı cadıSagol denizdibi umarım begenmişsindir.
CIVCIV wrote:elibne sağlık tatlı adı güsel düşünmüşsün bende her zanki gibi çok manyaq çıkmışımmmm saçlarım dik dik felanSagol civciv
selvıhannn wrote:elıne saglık tatlı cadı guzel olmus cok begendımde kendımı hala cozemedım neyım dıeeSagol selvihann
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.