Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Anne sevgisi ....
started by cr@zy
21 February 2009
17-year-old topic
5 Replies
3.597
güzel bi paylaşım annelerimizin değerini canları sağken bilmemiz lazım ne olursa olsun anne hayatımızdaki en yüce ve en değerli varlık anne olunca değerini anlıyo insan hiçbir evladın sebeb ne olursa olsun annesine küsmeye darılmaya hakkı yoktur bence çünkü annesi olmasaydı annede olamazdı babada..........
annelerimizin değerini bilelim ve sevgimizi geç olmadan gösterelim
bir gariptir annelerin sevgisi! fedakarlık sadece kelime olarak
kalır onların yanında küçülür de küçülür anlamı, öyle bi anlarki
bizi konuşamasakta, bütün dertlerden üzüntü ve kederlerden
korumak için bizi kapanır üzerimize,öyle bi sever ki,
tuhaftır karşılıksızdır , beklentisizdir onun sevgisi
bazen iç geçirme sebebidir , keşke dersiniz keşke herkes
bizi bu kadar çok ve koşulsuz sevse keşke sevginin anlamı
onun yüreğindeki kadar saf olsa dersiniz, senin için çarpan
kalbindedir sevgisi öyle büyük öyle büyüktür ki büyük diye
nitelendirebileceğimiz bütün büyüklüklerin ötesindedir,
siz bile şaşarsınız bazen göz yaşı olursunuz sevgisinde,
bir sözüyle kollarına atlarsınızda, siz anlamasanızda göz yaşları
süzülüverir,o bazen göz yaşı olur, sıcacık akar yanaklarınızdan
onun için ne yaparsanız yapın , onun sizin için yaptıklarının
bir anlık karşılığı bile olamayacaktır yaptıklarınız,
zaten beklemiyodur, öyle saf öyle arı öyle içten öyle beklentisizdir ki
beklemez ki zaten, siz varolun yeterdir, siz üzülmeyin yeterdir ,
çünkü annedir o, ayaklarına cennet serilendir, ana gibi yar olmaz
dedirtendir,ne yaparsanız yapın herşeyinizle sizi yine karşılıksız ve
beklentisiz sevebilecek olandır.
peki sen onu onun sevdiği kadar sevebilir misin
bu soruya inşallah hepimiz o saf yüreklerimizle karşılık verebiliriz,
allah başımızdan eksik etmesin onları !
bey_mer wrote:güzel bi paylaşım annelerimizin değerini canları sağken bilmemiz lazım ne olursa olsun anne hayatımızdaki en yüce ve en değerli varlık anne olunca değerini anlıyo insan hiçbir evladın sebeb ne olursa olsun annesine küsmeye darılmaya hakkı yoktur bence çünkü annesi olmasaydı annede olamazdı babada..........
cok güzel diyosun annelerimizin kıymetini bilelim hiç bir evlat annesine küsmemeli diye haklısın katılıyorum cnm fakat hayat ne gariptirki bazı anneler evlatlarına verdiği sevgisinin karşılığınıda evlatlarından istiyolar bunu evlatları yapamayıncada olan oluyoo
[email protected]@yer wrote:bey_mer wrote:güzel bi paylaşım annelerimizin değerini canları sağken bilmemiz lazım ne olursa olsun anne hayatımızdaki en yüce ve en değerli varlık anne olunca değerini anlıyo insan hiçbir evladın sebeb ne olursa olsun annesine küsmeye darılmaya hakkı yoktur bence çünkü annesi olmasaydı annede olamazdı babada..........
cok güzel diyosun annelerimizin kıymetini bilelim hiç bir evlat annesine küsmemeli diye haklısın katılıyorum cnm fakat hayat ne gariptirki bazı anneler evlatlarına verdiği sevgisinin karşılığınıda evlatlarından istiyolar bunu evlatları yapamayıncada olan oluyoo
zaten olması gereken oluyodur ozaman çünkü ben düşünemiyorum bir evladın annesini sevmediğini kötü bi durum sevgi bekliyosa bu güzel ama işin içine başka şeyler katılıyosa bu apayrı bişey ben bütün anneler melektir demiyorum çocuğunu doğurup sokağa bırakan insan anne olamaz ama çocuğu için kendi hayatını hiçe sayan annenin ayağının altı bile öpülür arada bence çok fark var
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.