LIVE
🏛️ LEGEND Battle Field 2 record held by mon amour for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Subzero record held by gülen for 12 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

***KALP TEMIZLI?I***

started by fahri 13 February 2009 17-year-old topic 3 Replies 4.182
''Benim kalbim zaten temiz,ALLAH beni affeder''...
Bu tür sözleri etrafta bir çok kişiden sıkça duyarız. Gerçekte insanların kendi ürettikleri bir bahaneden ibaret olan bu son derece çarpık mantık,vicdanının sesini susturmak için öne sürülür. Acaba gerçekten "temiz kalpli'' olmak ne demektir? Kuran ahlakına göre, "kimseye zararı dokunmamak'', ALLAH'ın bizlere bildirdiği sorumlulukları gözetmeden yaşamak için geçerli bir gerçekmidir?
kuran ahlakı na gore kımseye zararı dokunmamak
dedın ya kardesım evet bunu ıı dusunmek lazım ıste allahın emır ve yasaklarına uymayan ınsanalr sadece ınsanalra degıl butun tabıatın hakkına tecavuz edıyor vee hala kalbım temız mı dıyor bı ayetı serıf ıle acıklamam kgerekırse
kalpler ancak allahı zıkır ıle mutmain olur
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
Evet Selvihannn kardeş zikir kalbin cilasıdır. :bidibidi_msn46: :bidibidi_msn46:
kimse kimsenin kalbinin temiz olduğunu bilemiyor malesef işte bu yüzdende kimselere güvenimiz kalmadı kalp temizliği bence öncelikle iyi yaşamakla başlar çevremizdeki insanlarda devam eder çünkü bi insanın oturup kalktığı kişiler eğer kötü niyetliyse o insanda zamanla arkadaşına benziyor işte bu yüzden ortam çok önemli sanırım :roll: :roll: :roll:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.