LIVE
🏛️ LEGEND Antiaircraft record held by ŞİMŞEK for 18 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Turtle in Traffic record held by gülen for 17 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

GECEKONDU, TASFIYE BÖLGESINDEYMIŞ

started by denizindibi 12 February 2009 17-year-old topic 0 Replies 1.182
GECEKONDU, TASFIYE BÖLGESINDEYMIŞ

Kağıthane Belediye Başkanı, Göçüğün Meydana Geldiği Yerde Incelemelerde Bulundu.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, güçüğün meydana geldiği yerde incelemelerde bulundu. Buranın gecekondu tasfiye bölgesinde olduğunu belirten Kılıç, "Belediyenin ihmali olduğunu düşünmüyorum" dedi.
Seyrantepe'de göçüğün meydana geldği yerde inceleme yapan ve yetkililerden bilgi alan Belediye Başkanı Fazlı Kılıç gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kağıthane'de 2 gecekondu tasfiye bölgesi bulunduğunu birinci bölgedeki gecekonduların boşaltıldığını burada yaşayanların başka yere taşındığını söyleyen Kılıç, göçüğün meydana geldiği yerdeki gecekonduların boşaltma çalışmalarının sürdüğünü dile getirdi.

Vatandaşların göçen yerle ilgili şikayet dilekçelerinin bulunduğunu hatırlatılması üzerine Kılıç, "Dilekçeler varsa tetkik edilir. Ben her sabah 08:00'de vatandaşların şikayetlerini dinliyorum. Böyle bir şey bana daha önce gelmedi. Belediyenin ihmali olduğunu düşünmüyorum. Takdir edersiniz ki gecekonduların tasfiyesi kolay olmuyor. Bir önceki bölgedeki boşaltma sırasında belediye görevlilerini silah çekilmişti." diye konuştu.

Bu arada bazı vatandaşlar Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'a tepki gösterdi.

(CIHAN)

(Cihan Haber Ajansı)
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.