LIVE
🏛️ LEGEND Colorado record held by kahraman for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Let's Build a Castle from Decks record held by aysemm for 15 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Üç Büyükleri Kızdıracak Geyikler

started by BIDIBIDI 03 October 2006 20-year-old topic 3 Replies 2.780
Üç büyük takım birden tepe taklak gidince, futbol yorumcuları da ne yapacaklarını şaşırdılar. Işte yorumcuların ağzından ve kalemlerinden dökülen güldüren satırlar...

Ha gayret!

Bir faul. Nobre yerde. Bir faul daha. Yavaş yavaş yaklaşıyor Beşiktaş, rakip kaleye.
(Sabri Ugan, CSKA Sofya-BJK maçı, Star).

Bir dahakine inşallah!

Aslında ben bu yazının büyük çoğunluğunda altın çocuk Arda’yı yazacaktım. Sahanın Ayhan’la birlikte en iyi oyuncusu olan bu futbolcuyu övmeyi maalesef pas geçtim.
(Ilhan Söyler - Hürriyet).

Seni gidi seni!

Galatasaray’ın ön liberosu Inamoto hasta. Hastalığına üzüldüm, zira insancılımdır.
Ama oynamayacağına sevindim.
(Turgay Şeren - Akşam).

Yoruma bak, hizaya gel!

Fenerbahçe’nin mutlaka gol bulması lazım.
(Ilker Yasin, Randers- Fenerbahçe maçı, Kanal D).

Eee, daha başka?

F.Bahçe ligde şampiyon olacak, hatta UEFA’da finale kadar yükselecek, Deivid sezonu 15-20 golle kapatacak, Lugano ve Edu’da kalitelerini herkese göstereceklerdir.
(Ercan Saatçi - Hürriyet).

Acı ama gerçek!

Ersun Yanal gelsin, Fenerbahçe’nin başında bir maça çıksın, bak neler oluyor? Yerler... Sekiz yaşındayken ilkokulda yaptığı hatayı bile ortaya çıkarırlar. “Daha sekiz yaşındayken böyle olacağı belliydi'' derler...
(Bilgin Gökberk - Stadyum, TRT1).

Oruç mu çarptı?

Genel futbol yorumlarına bakınız, daha çok mini eteğin görünen kısmı, aslında başarılı olabilmek için temel kavramları, yani dediğim mini eteğin iç kısmı.
(Gökmen Özdenak - Fanatik).

Zenginler de ağlar’ olmaz mı?

Yazımın son noktasında, bu Fener izlenmeye değer değil diyorum. Görmek istenilen Fenerbahçe bu olamaz. Bu Fenerbahçe, yalan rüzgarı bir Fenerbahçe olmuş...
(Ziya Şengül - Star).

Yeni bitmiş!

Ofsayt yok mu? Kalkmadı bayrak...
(Sabri Ugan, CSKA Sofya-BJK maçı, Star)

Özlü Söz 47!

Cezalık olan ödüllük olmaz.
(Ali Sami Alkış - Star)

Lugano'nun boyu şu anda 1.88.

(Ilker Yasin, yorumcu Randers-Fenerbahçe maçının 63. dakikasında Sarı-Lacivertli defansın boy durumuna açıklık getirirken. ).

Elbette maçları 11 kişi tamamlamak da işimizi oldukça kolaylaştırır.

(Hernan Crespo, Inter'li futbolcu. Ilk iki maçta üç kırmızı kart gördükleri Şampiyonlar Ligi'nde ileriki karşılaşmalar için görüş beyan ederken).

Galatasaray'da oynayınca duygu falan kalmıyor.

(Arda Turan, Galatasaraylı futbolcu. Liverpool maçı sonrası 'Anfield Road'da oynamak nasıl bir duyguydu?' sorusuna yanıt verirken.).

Rakip takım oyuncuları benim Türkçe bilmediğimi düşünüp küfür ediyor ama ben hepsini anlıyorum.

(Marcel M'Bayo, Sakaryasporlu futbolcu Türkçe bildiğini açıklarken).

Bırakın konuşmayı, yendiniz, gidin.

(Ergün Atalay, Sakarya Demiryol Iş Sendikası Genel Başkanı Sakarya-V. Manisaspor karşılaşması sonrası, ev sahibi takımın seyircisiz maça seyirci aldığını iddia eden Vestel yöneticisi Semih Vardaner'e çıkışırken).

Fener atamıyorsa ben ne yapayım?

(Haluk Ulusoy, Federasyon Başkanı Sarı-Lacivertli camianın, başarısızlıklarını kendisine bağlamamaları konusunda görüş bildirirken).
Oruç mu çarptı?

Genel futbol yorumlarına bakınız, daha çok mini eteğin görünen kısmı, aslında başarılı olabilmek için temel kavramları, yani dediğim mini eteğin iç kısmı.
:Hönk: :? :?
BIDIBIDI wrote:
Buzdağını görenen yüzünü biliyodum ama mini eteğin :huh: . paylaşım için teşekkürler....
sen hiç fark etmeden kalp kırmadın m? merak edip vicdanına sormadın mı? ne yaptım ben sana bu kadar? nihayet bende bir anadan doğmadım mı?...
Fenerbahçe’nin mutlaka gol bulması lazım.
(Ilker Yasin, Randers- Fenerbahçe maçı, Kanal D).

bu adam ugursuzun tekı fenerın hangı macını sunsa ben 1.0 malup baslıyoruz dıyorum...
:flaming:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.