LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Kendinize Aynadan Bakınca Ne Görüyorsunuz ?

started by lord_spartakus 31 January 2009 17-year-old topic 6 Replies 5.609
ben aynaya bakınca iyi bir insan olmaya çalışan ama her defasında eline yüzüne bulaştıran birisini görüyorum ben aynaya bakınca iyi bir insan olmaya çalışan ama her defasında eline yüzüne bulaştıran birisini görüyorum :( :( :(

peki ya siz ?
ben aynaya bakınca kendimi görüyorum
beni, herşeye hemen kızan sinirlenen ama kin tutmayan elinden geldiği kadar insanlara faydalı olmaya çalışan ama sıra bana gelince kimseden destek alamayan kendini görüyorum :cry: :cry: :cry: :cry: ben yeti ben yetim ben yetim vayyyy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bende aynaya bakınca çok şey görüyorum bazan konuşuyorum neden bu kadar safsın niye herşeye inanıyosun her defasında bu kez son diyorum ama sadece dediğimle kalıyorum :cry: :cry: :cry:

ben rutin işler dışında sadece ağlarken aynaya bakarım

kendimde en sevmediğim özellik yada takıntı adı her ne ise :roll:

ağlarken kendi içimi görmek kendimle yüzleşebilmek o en saf

en arı halini görmek içimin, tek gayem bu oluyo,

sonrası mı ; kendimi görüyorum, o ipe sapa gelmez hallerimi

o duygusal, ne biliiim o bin tane hallerimi görüyorum :D
aynaya baktığım zaman Sanki karşımda başka birisi varmış gibi geliyor...Ben o kişiyle dertleşmeyi çok seviyorum...Benim en iyi dostumu görüyorum aynada..
sabretmeyi ve insanların maskeleri arkasındaki asıl yüzlerini görmeyi öğrene bilmiş beni görüyorum
aynaya bakınca saçımdaki üç tane beyazlamış tel var onu görüyorum, hemen burdayımmm bennnn diye bağırıyolar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dabbetül arz dan sonra pek bakamıyom aslında aynalara :D

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.