LIVE
Loading stream......

Hayal Kırıklığı Yaşadığım Zaman?

started by lord_spartakus 31 January 2009 17-year-old topic 15 Replies 11.989
Hayal Kırıklığı Yaşadığım Zaman?

ben soğukkanlı bi tip olarak tanınıyorum,

sanıyorumda öyleyim, çabuk toparlanırım :roll:
en sonu bilmiyorumda eğer 14 şubatta kocam eve eli boş gelirse o gün büyük bi hayal kırıklığı yaşayabilirim
:evil: :evil: :evil:
bey_mer wrote:en sonu bilmiyorumda eğer 14 şubatta kocam eve eli boş gelirse o gün büyük bi hayal kırıklığı yaşayabilirim
:evil: :evil: :evil:

:bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
ne gülüyon zilli doğru zaten hediye almazsa evede gelemiycekte öldü eski bey_mer unutsun o günleri :lol: :lol: :lol: _
ayy sus gece gece karnıma ağrılar girdi

kuzu altınlarıyla hava atar sen 14 şubatı kafaya takarr oyy oyy :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
yaaa kuzuya sülesene şu altınları kocama versinde o da bana bi hediye alsın kızzz yazık bizeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol:
_
GENELDE HAYATIMDA PEK HAYAL KIRIKLI?I YAŞAMAM AILE IÇINDE AMA ARKADAŞ ÇEVRESINDE HEP HAYAL KIRIKLI?I YAŞADI?IMDAN DOLAYI O YÜZDEN 2. SEÇENE?E OY VERDIM
Yav dellenme hem kocam diyosun hemde 14 şubat.Karar ver sen adamın sevgilisimisin karısımısın.Bi düşün bakalım sevgili ve eşin arasındaki farkı.
Neyse sen zahmet etme ben anlatayım.Sevgili kavuşamadığına denir.Eş ise herşeyini paylaştığına denir.Yani aynı yastıkta ömür geçireceyin kişidir.
Anlayacağın sevgili herzaman bir adım uzaktakine denir yani naparsan yap aranızda bir durma noktası var.Heheheheheeeeee
türkiyem
miktat wrote:Yav dellenme hem kocam diyosun hemde 14 şubat.Karar ver sen adamın sevgilisimisin karısımısın.Bi düşün bakalım sevgili ve eşin arasındaki farkı.
Neyse sen zahmet etme ben anlatayım.Sevgili kavuşamadığına denir.Eş ise herşeyini paylaştığına denir.Yani aynı yastıkta ömür geçireceyin kişidir.
Anlayacağın sevgili herzaman bir adım uzaktakine denir yani naparsan yap aranızda bir durma noktası var.Heheheheheeeeee
sana noluyoki delleniyosun miktat(ayrıca nike bak)
o seni pek ilgilendirmez bence ister sevgilisi olurum ister karısı istersem metresi bunun derdi seni germesin bence sen nası bi hayat yaşıyosun bilemem ama kusura bakmada sanki birazzz anladın sen onu anladın :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Soğukkanlı bi yapım var bu yüzden 1. seceneği sectim :)
Zorsam koLayı... Soquksam sıcAqı... HavaLıysam sönüqü... Ciddiysem cıvıqı... AsiLsem bAsiti... Var !!!
bugün bugün bugün :cry: :cry:
bey_mer wrote:
bugün bugün bugün :cry: :cry:
aynen bey_mer bugün bugün bugün

bakalım hemen toparlanabiliyomuyum

uygulamalı görücem :roll: :roll:
Hemen toparlanır ve yoluma devam ederim :arrow:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
Hemen toparlanır ve yoluma devam ederim
Suskunluğum Asaletimdendir
Her Lafa Verecek Cevabım Var
Ama Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye
Birde Lafı Söyleyene Bakarım Adam mı Diye;)
Yav dellenme hem kocam diyosun hemde 14 şubat.Karar ver sen adamın sevgilisimisin karısımısın.Bi düşün bakalım sevgili ve eşin arasındaki farkı.
Anlayacağın sevgili herzaman bir adım uzaktakine denir yani naparsan yap aranızda bir durma noktası var.HeheheheheeeeeeBidiBidi.Com ©

BU NASIL BI YORUM MIKTAT KOPARMIŞSIN OLAYI ÇOK GÜLDÜRDÜN BENI YAŞ KAÇ SENIN DAHA Ö?RENECE?IN ÇOK ŞEY VAR
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.