LIVE
🏛️ LEGEND Snake Hunt record held by Binbir Surat for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Ball to the rocks record held by Prens for 16 years — unbeaten!
user bidibidim New Record! Jakes Dragon
user bidibidim New Record! Magic Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk commented: Christmas Mahjong “Çok eğlenceli! 🔥”
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

"PEREZ'IN YÜKSEK SESLE KONUŞMA HAKKI YOK"

started by denizindibi 30 January 2009 17-year-old topic 0 Replies 1.196
BURSA BARO BAŞKANI'NDAN DAVOS KRIZI YORUMU: "PEREZ'IN YÜKSEK SESLE KONUŞMA HAKKI YOK"

Bursa Barosu Başkanı Avukat Zeki Kahraman, Iüüdavos Dünya Ekonomik Forumu'nda Israil Cumhurbaşkanı Şimon Peres ile Başbakan Tayyip Erdoğan Arasındaki Yaşanılan Krizi, "Peres'in Hiçbir Ülke Başbakanına Yüksek Sesle Konuşmaya Hakı Yok" Şeklinde Değerlendirdi.



Bursa Barosu Başkanı Avukat Zeki Kahraman, ıÜüDavos Dünya Ekonomik Forumu'nda Israil Cumhurbaşkanı Şimon Peres ile Başbakan Tayyip Erdoğan arasındaki yaşanılan krizi, "Peres'in hiçbir ülke başbakanına yüksek sesle konuşmaya hakı yok" şeklinde değerlendirdi.
CIHAN muhabirine açıklamalarda bulunan Bursa Barosu Başkanı Zeki Kahraman, oturumu yöneten moderatörün üslubunun yanlış olduğunu söyledi.


Kahraman, "Orada Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'na moderatörün yaptığını doğru bulmam. O tür ortamda tarafların hepsinin eşit sürede konuşma hakkı olmalıdır. Ancak Başbakan'ın tavrının diplomasi yönünden sıkıntılı olacağını düşünüyorum. O bakımdan daha soğukkanlı olması gerekirdi. Bir de üslubu açısından doğru bile olsa diplomatik bulmadım." diye konuştu.

Zeki Kahraman, "Uluslararası ilişkiler bakımından da sıkıntıya sebep olacağını düşünüyorum, ancak Peres ülkemizin başbakanına sesini yükseltemez. 73 milyonluk bir ülkenin Başbakanı'na, kaldı ki küçük ülke de olsa farketmezdi. Peres'in ders verir gibi kalabalaşan üslubu doğru değildir. Sayın Başbakan'ın o alışıla gelen üslubunu kullanmaması, dikkat etmesi gerekir. Dünya kamuoyu Türkiye'nin barış konusunda izlediği politikalarda doğru noktada olduğunu düşünüyordu. Israil'in yaptıkları tasvip edilemez, ancak Başbakan duygusal davranarak haklı olduğu konuda haksız duruma düştü, soğukkanlı olması gerekirdi." dedi. (CIHAN)

This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.