LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Incelenmesini Talep Ettiğiniz Oyunlar

started by BIDIBIDI 28 January 2009 17-year-old topic 126 Replies 73.722
adminim sıla master mahjong oyununda 105,000 yapmış,hileyle yapıldığı açıkça ortada incelerseniz sizde kolayca anlarsınız,hatta bir kere oynamanızı istiyorum ozaman daha iyi anlaşılır,hile olduğu.ayrıca sıla hemen bunada bir açıklama yapacaktır eminim buna.ben aylardır mahjong oyunlarını oynuyorum sıla bir kerede nasıl yapmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.teşekkürler şimdiden...
Tabiki oynasın ve baksın sen öyle bi skor yapamıyon diye hile mi oluyo anlamadım.sen 78.000 yapıyonda hile olmuyo ben 100.000 yapınca mı abes kaçıyo :lol2:

Arada 20.000 var zaten.Neyse bakılsın görücez bakalım sorun kimde

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
ben bir senedir bu oyunları oynuyorum hala 100.000 yapamadım amasen bir günde başardın bravo ya pardon .tabi senin adın sıla tek oynayışta geçersin bütün skorları tüm zamanlarından belli zaten.ama beni inandıramazsın ne söylersen söyle boş benim için.seninle harcayacak vaktim yok kusura bakma zamanım çok kıymetli..........................
Lütfen ya ne diyosun sen Allah aşkına benim bi oynayışta geçmem falan yanımdamısın uğraşmadığımı nerden biliyosun.Şu da var saniyelerle skor gönderen kimdi unutmuş gibisin...
Bu arada Adminim bana bilmeden kimseye hile yapıyo demeyin demiştiniz buna vereceğiniz cevabı gerçekten merak ediyorum...

Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
hafızam kuvvetlidir ben hiç birşeyi unutmam.ayrıca bir şeyi bilmek ayrı onu uygulamak ayrı ...uygulayanın da kim olduğu açıkça belli.ben senin dürüstçe oynadığına inanmıyorummmmmmmmm.o kadar.......................
şut ve golde 11 yapandan hilesiz bir oyun oynadığını bekliyemezsiniz heralde admin..........bahaneside uzatmaya gitmişşşşşşşşşşşş,,,10000000 kere oyna uzatmaya gitmez,,,,herşeyi oyunların zamanına bakıpta yapınca tmm zannediyor,,,ama bazı oyunların skorları sabittir admin..yeterince açık oldumu
SEVGIYLE

KAL
şut ve golde 11 yapandan hilesiz bir oyun oynadığını bekliyemezsiniz heralde admin
Ya sen bu lafı hangi akla hizmet söylüyosun.

Sevgili adminim lütfen yazdığı yazıya dikkat edin zamanında hile üzerine hile yapmış ve siteden uzaklaştırılmış olan biri bu yazıyı yazan.Demekki hilesiz oyun geçmiyo ve bunu kendi yazısıyla kendini ele veriyo.Benim size anlatmaya çalıştığım da buydu zamanında.

ben zaten senin yaptıklarını anlatmaya çalışıyorum.....bazı oyunların skorları sabit sen onları bile geçiyosun uzatmaya gitti diye de bahane uyduruyosun,herkesin rekoruna bi bahane buluyosun..ADMINIM SÜRESINE BAK ADMINIM BÜYLE OLMAZ,,IMKANSIZ ADMINIM,falan gibi,,,,,,sen zamanını ayarlayınca skor önemli değilmi yani,,,nasıl zaman göze batıyorsa skorlarda göze batıyor adminim,,
SEVGIYLE

KAL
Skorlar sıfırlanmış sen hala aynı oyundasın O Oyun uzatmaya gitti tamam mı delir işte çıldır uzatmaya gitti :lol2:

Sevgili Adminim leon@53 adlı üyenin skorlarının incelenmesini istiyorum.Bir günde 69 mesaj geliyo ve bütün skorlarım geçilmiş ALLAH ALLAH ya bu mümkünmü?

Skorlarım geçilebilir geçilemez diye bişey yok ama 1 günde olamaz bu

Lütfen artık suskun kalmayın adminim o kadar lafı yedim zaten siz hala susuyosunuz.Ben birine bişey söyledimmi bilmeden konuşma diyosunuz.

Gerçekten yaptığınız tek hata bu kadar skoru hile ile geçmiş ve siteden uzaklaştırılmış olan birini tekrar geri almanız oldu.

Çok rica ediyorum bu durumla bir an önce ilgilenip bildirmenizi

:evil: :twisted: yinemi aynı hikaye bu nedir ki büle.......adminim adminim,,,,ilk msj gelişinden en son msj bakın bakalım kaç gündür bu pc nin başından hiç kalkmamışım,,,oynuyorum geçiyorum....varmı ötesi..bu ne admin adminnnnnnn..hep şikayet,

:twisted: zamanları bıraktın şimdide günleremi kaldın mız mız :evil:

bende şikayetçiyim her şeyede şikayet olmazki sıkldım artık bir yere kadar
SEVGIYLE

KAL
Alla alla skorlarına bakıldımmı zaten hepsi bugün geçilmiş bebek mi kandırıyosun sen?Sıkılırsın tabi hile ile geçiyon geçiyon sonra sıkıldım.

Admin konuşmayı tercih edince görücez bakalım kim yanılıyo?

Arkadaşlar gerçekten en kısa sürede , en duyarlı bir şekilde sorunlarınıza çözüm üretmek için burdayız...

Bu çalışma süreci içinde , sizlere bazen yardımcı olamıyoruz , yani hiçbir zaman suskun kalmayı tercih etmedik.. fakat bu süre içinde de zaten sizler için çalışıyoruz...

Anlayışınız için teşekkürler...

Saygılarımla
Island Bowling

Oyunun sonu 287 ama arkadaş 288 yapmış bu nasıl olmuş bi bakarmısınız?Oyunlar sıfırlanmadan önce bu oyunu almıştım ve hepsini vurmuştum ordan biliyorum.

Bu arada sorunlarımıza en kısa sürede cevap verdiğiniz için Teşekkürler Adminim :roll:

:evil: bende hepsini vurdum ne yazdıysa o ben kendi elimle yazmıyorum ki.. :twisted:
SEVGIYLE

KAL
Adminim hergün leon@53 adlı üyeden 2 günde 100 geçkin mesaj alıyorum ya 2 günde bu kadar skorlar yapılır mı Allah aşkına akıl var mantık var oynadığı oyunlara bakın üstte zaten yazıyo kimin ne kadar oyun oynadığı herşey açıkça belli ama siz nedense hala müdahale etmiyosunuz.Ben aylarca 200 skoru zor yapmıştım ama hiç bi işe yaramadı sıfırladınız illa hile mi yapmak lazım yani.

Eğer ben yanlış düşünüyosam lütfen yazın ve kapansın bu konu zaten daha tek kelime etmicem

:twisted: 2 günde 100 msj mı? ne kadar sabırsızsın ay sonuna doğru admin bakıcaktır,,mrk etme hep sen ne anlatıyosun ben sadece senin oyunlarını oynuyorum sende şut ve golde 11 yaptın uzatmaya gitti dedin..admin tarafsız doğru kararı verir ben hile falan yapmıyorum..
:twisted: AMA SEN ILLA HILE YAPMAKMI GEREK DIYORSUN????????ne demek bu?????????????????
SEVGIYLE

KAL
uzay gemisi vur adlı oyunda 1 dakikada 2681 nasıl oluyor leon bey açıklarmısınız 1 dakikada o kadar uzay gemisi inmiyor bile.Adminim lütfen oyun incelensin düpedüz hile yapıyor.Leon artık kabul et bunu oyunları hileyle alıyorsun
:twisted: hile yapıyor hile yapıyor sılada şut ve golde 11 yaptı uzatmaya gitti diye saçma bir bahane uydurdu,,, skorlar sıfırlandı,,ikide bir hile yapıyor diye şuçlama yapmayın kırılıyorum artık ayıp oluyor,,belkide yanlışlıkla olmuştur,,siz demiyonuzmu skorum şuraya gitti yamlışlkla diye..bu da öyle olmuştur belki haberim yok,,ADMIN GEREKLI YORUMU YAPICAK ben sana açıklama yapmak zorunda değilim,şikayetlerinizi admine yazın :evil:
SEVGIYLE

KAL
:evil: hem sıla hakkında da bir sürü şikayet oluyo neden sen ondan şikayetçi değilsin sadece ben,admin bende bu hileci kelimesinden sıkıldım sadece oyunun adını ve skorunu yazsınlar benim adımı bana yönelik kelimeler kullanmasınlar...SON NOKTAYI KOYUCAM ÇOK KÖTÜ OLUCAK,,OYUN ISMI VE ŞIKAYETINIZI YAZIN KURALLARI OKUYUN :twisted:
SEVGIYLE

KAL
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.