LIVE
🏛️ LEGEND Game in the Office record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Create Line record held by gülen for 13 years — unbeaten!
user arinberk New Record! 9 Dragons Hexa
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Israilli Futbolcu: "Savaş Bitsin"

started by cr@zy 14 January 2009 17-year-old topic 2 Replies 2.749
Türkiye'de Forma Giyen Tek Israilli Olan Balili, Sivasspor - Denizlispor Maçında Sivaslı Taraftarın Yaptığı 'Kahrolsun Israil, Yaşasın Balili' Tezahüratına Hem Şaşırdığını Hem de Sevindiğini Söyledi.

TÜRKIYE’de forma giyen tek Israilli futbolcu Pini Felix Balili, Sivasspor- Denizlispor maçında Sivaslı taraftarın yaptığı ’Kahrolsun Israil, yaşasın Balili’ tezahüratına hem şaşırdığını hem de sevindiğini söyledi.
Balili, "Taraftarlarımıza bana kucak açtıkları ve sevdikleri için teşekkür ediyorum. Stadımızda Filistin bayrakları da açılmıştı. Ben Israilli olmama rağmen bu savaşa karşıyım ve bir an önce sona ermesini istiyorum. Filistin’de kimsenin ölmesini istemiyorum" dedi. Türkiye’de Israil aleyhine gösterilerin kendisini korkutup korkutmadığı sorusuna Balili, "Burada sevildiğimi biliyorum. Ama yine de bazen tedirginlik yaşıyorum. Bu olaylardan sonra bana telefonlar geldi ve dikkatli olmamı istediler. Ben bir futbolcuyum, burada olmaktan dolayı da çok mutluyum" dedi. Türk vatandaşlığı başvurusu yaptığını belirten Balili, "Kısa süre içerisinde başvurumun sonuçlanmasını bekliyorum. Türkiye’yi çok seviyorum " diye konuştu.

aferin bak sevdim şimdi ben bu balili'yi :D
denizindibi wrote:aferin bak sevdim şimdi ben bu balili'yi
aynen bi aferin de benden :arrow:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.