LIVE
🏛️ LEGEND Lucky Rabbit record held by MELEK1 for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Pat Pat Patlat 196 Manic record held by &SILA for 16 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

OYUN GALERISINDEKI OYUNLAR HATA VERIYOR

started by &SILA 09 January 2009 17-year-old topic 16 Replies 11.294
SEVGILI ADMIN OYUN GALERISINDEKI OYUNLAR 3 GÜNDÜR HATA VERIYOR SKOR GÖNDERIMINDE.
(HATA 1054 ERROR)
YAZISI ÇIKIYOR YANI 1054 ÜZERI SKORDA KABUL ETMIYO BUNUN NEDEN OLDU?U HAKKINDA BILGILENDIRIRSENIZ SEVINIRIM.GEÇTI?IM HIÇ BI SKORU GÖNDEREMEDIM YANI...

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
SQL Error : 1054 Unknown column 'date' in 'field list'
HATA BUDUR

Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
oyun adı?
(BARBIE KAÇ) (BEŞLI MEYVE SLOT) bu iki oyun sürekli hata veriyo
1054 üzeri yapınca.bir defa gönderebildm meyve slotun rekorunu ayrıca hatırlamadığım ama hemen hemen oynadığım 5 oyundan dördünde ara ara bu hataları alıyorum.ara ara dediklerim gönderiliyo ama bir kaç defa aynı skoru yapmak zorunda kalıyorum

veritabanımızla ilgili bir eksiklikten kaynaklanmış bir sorun.

Gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.
tekrar deneyiniz sorun devam ederse lütfen belirtiniz
TEŞEKKÜRLER :wink:

ADMINIM DÜN OYUNLARLA ILGILI BI SORUNUMU DAHA YAZMIŞTIM AMA HENÜZ CVP ALAMADIM :?:

&SILA , geç cvp için kusurumuza bakma , bahsettiğn oyunlara daha bakamadım , biraz yoğunum ama ayın sonuna doğru oraya bakılacaktır.

Saygılarımla
phpBB : Critical Error
ADMINIM kraliyet slot makinesi bu hatayı veriyor skor gönderiminde :oops:

uzatmalara giden oyunda duymadım ..sıla hiç inandırıcı gelmedi admine anlat.çünkü dünyadan haberi yok..çok basit ve net bir soru adimine.. on şutu olan bir oyunda onbir gol nasıl oluyorrrrrr?admin misin nesin ki?kırılan rekorların takibi olmuyomu resmen şaibe varr....bi bakışta anlarsında işine gelmiyo heralde muhatabın SILA HANIM olunca ..nasıl olsa devamlı müşteriiiiiiiiiiiiii...ok.
SEVGIYLE

KAL
BUNLAR NE BIÇIM SÖZLER YA BI OYUN IÇIN KENDINI PARALAMANA DE?MEZ INAN.YAPTI?INIZ SKORLARIN HESABINI VERIN DIYE BI YAZI UYARI GÖREMEDIM BEN YAPTIMMI YAPTIM TEBRIK EDECE?IN YERE ANLAMSIZ CÜMLELER KURUYOSUN.NEYSE BU YAZDIKLARINI ADMINE BIRAKIYORUM :arrow:

uzatmalara giden oyunda duymadım ..sıla hiç inandırıcı gelmedi admine anlat.çünkü dünyadan haberi yok..çok basit ve net bir soru adimine.. on şutu olan bir oyunda onbir gol nasıl oluyorrrrrr?admin misin nesin ki?kırılan rekorların takibi olmuyomu resmen şaibe varr....bi bakışta anlarsında işine gelmiyo heralde muhatabın SILA HANIM olunca ..nasıl olsa devamlı müşteriiiiiiiiiiiiii...ok
Keşke siz de devamlı olarak sitemizde olsaydınız da ;
hitap tarzını, soru sormayı, biraz da olsa saygıyı öğrenebilseydiniz :!:

Kişileri suçlamak kolaydır ,
bende sizin başka bir sitenin sahibi olduğunuzu,
Üyelerinize müşteri gözüyle bakıp , bidibidi ailesinin o büyülü ortamını bozmak için çaba sarfettiğinizi ,
Ya da bir başka site sahibi tarafından parayla tutulup , sitemizde bu yönde mesajlar bırakmaya teşvik edildiğinizi...

Sizin söylediğiniz gibi her şeyi söyleyebilirim..

Ama insanlar hangi ortamda olursa olsun , tartışmaları da , eğlenmeleri de seviyeli , kaliteli olmalıdır :!:

Çözemeyeceğimiz , cevap veremeyeceğimiz hiçbir sorun , soru yoktur.

Yeterki doğru yerde (bu forumda) , doğru cümlelerle SORUN :roll:

Diğer Cevabınız aşağıdaki adreste verilmiştir ;
http://www.bidibidi.com/FORUM/viewtopic ... 1699#51699
ADMINIM DÜN SIZE HATA VEREN BI OYUNDAN BAHSETMIŞTIM AMA KARIŞIKLIKTA OKUYAMADINIZ SANIRIM :roll:

&SILA wrote:phpBB : Critical Error
ADMINIM kraliyet slot makinesi bu hatayı veriyor skor gönderiminde
ya pardon &SILA sorun görünmüyor , yine ben loglarımızdan (kayıtlarımızdan) incelerim.
Evet adminim fahri arkadaşımızında dediği gibi oyun skorları banada sürekli hata veriyor bilginiz olsun :roll:

Bilgimiz var efendim , geçici bir sorundur , uyarılarınız için teşekkürler
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.