LIVE
Loading stream......

sevgilisinden ayrılanlara

started by fatih.hat 09 January 2009 17-year-old topic 12 Replies 9.528
YouTube

sakın ağlamayın ha.kalbinizden gülücükler eksik olmasın.
No Mercyyyyyyyyyyy
fatih.hat eline sağlık fakat bu videolar yakında kaldırılacaktır , onun yerine önce bidibidi.tv.tr ye ekleyip , ondan sonra Video sitemizden alacağın kodu buraya yapıştırsan iyi edersin.

diğer sitemize youtube, video google gibi sitelerden de ekleme yapabilirsin.

Çünkü yakında yaklaşık 400 e yakın konu silinecek , ya da ayrı bir düzenlemeye gidilecek.

:wink:
tamam adminim.kusura bakmayın bilmiyordum.zaten ilk defa video ekledim.aklıma geliverdi birden.ordan direk ekledim bende.neyse sağlık olsun.dediğiniz gibi yaparım bende.teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.
No Mercyyyyyyyyyyy
ooo bak bu süper gerçekten beğendimmmm doğruya doğru seste klipte :wink:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
allah allah yaa bendemi bi sorun var izleyemiyorumm :(
&SILA wrote:ooo bak bu süper gerçekten beğendimmmm doğruya doğru seste klipte :wink:
teşekkürler sıla.beğenmene sevindim.bu arada senin 1 den fazla videon var hangisini soruyorsun.
No Mercyyyyyyyyyyy
BAK ARAMA BÖLÜMÜNE SILA YAZ ORDA ÇIKAR 2 TANE ZATEN.

Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
YAF ÖMRÜMÜ YEDIN FATIH SILA YAZ SEN ARAMA BÖLÜMÜNE IKISIDE ÇIKACAK SATEN :?

ya ne ikisi ne üçü be.ben bisürü videonu gördüm orda. :D :D :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
NEYSE BOŞVER ARAMAAAAA BULAMAZSIN SEN ONU

HARBIDENDE BULAMADIM.ARAMA MOTORUNA YAZDIM SILA DIYE SIFIR SONUC CIKTI.SENI KABULLENEMEMIŞ OLSA GEREK :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
ALLA ALLA SENIN BULAMADI?INI BEN NIE BULUYOM ACABA :?:
SAKIN YANLIŞ YORUMUNDAN DOLAYI BULAMIYO OLMAYASIN :!:

This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.