LIVE
🏛️ LEGEND Diamond Chaser record held by efemir for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Border 2 record held by burakcan76000 for 17 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

bıdıbıdı'da yaşlandık yıl 2040

started by denizindibi 06 January 2009 17-year-old topic 42 Replies 26.222

ve bu resimdede denizindibi gittiği kursları en sonunda bitirip diplomasını almışş ( hele şükür bi a bu günü göremicez sandım :D )

canımsın yaaa

işten eve giderken fifi'den kaçıyom ben :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

diploma meselesine gelince

valla o günü bende göremiyccem sanıyodumm,

çokta yaşlanmamışım bee :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
yaa bende kendi resmimlee sılanın resmine bayılım deseneee bıdıbıdı da rekorlar hep sılada olacakk oyun galerisindekilerr yandııı :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

bende BIDIBIDI nın gazi resmi varya ona çok güldüm

aramızda gazi olacak bu gidişle :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
bu resmi adminimizz imza yapsın valla 4 baş belası mod bir arada ve hala bıdıbıdıya konu acıyolarrr :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

ayy çok güldüüüm, bende anlamaya çalışıyom baksana

betülde neye gülüyosa, kesin o da bi muzurluk peşinde :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
ama bendeki asalete bak kendinden emin kesin resim yüklüyorumdurrr sende onu anlamaya calışıyon :bidibidi_msn5:
tatlı cadıda içinden diyodurr yaww bunları bi malatyaya cağırdım senelerdir gitmediler halimize bak :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
ee betüldee bize katıldıı muzurluk gelmiştir aklınaa acabaa nee
:bidibidi_msn23: bunu cevapla betüll merak ediyoruz niye gülüyon orda bakıyım sennn :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
halimize bakıp gülüyorum başka neye gülecem...40 sene önceki resimlerimize bakıyorum bide sizin şimdiki halinize bakıyorum ona gülüyorum..hiç değişmemişsiniz hala muzurluk peşindesiniz.. :lol: :lol: :lol:

ya süper olmuş ya..eline sağlık valla çok güldüm ama banada tam resmini bulmuşsun ya kendi resmim çok hoşuma gitti ben yaşlanıncada yanaklarım öle olur heralde :lol: :lol: :lol: :lol:

biz bu gidişle 2040 değil 2100 olsa akıllanmayız

hep muzurluk hep muzurluk :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
hee valla akıllanmayızz ben denizindibinin kay kay larını kıskandım hepimize birertane alıyım barii yaşlanınca iyi olurr ayy düşünsenizeee adminimizi bakırköyde ziyarete giderizz kaykaylarımızla :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
[quote = "[email hidden]@yer"]ayy düşünsenizeee adminimizi bakırköyde ziyarete giderizz kaykaylarımızla :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: [/quote]

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
betül_42 wrote:
[email protected]@yer wrote: ayy düşünsenizeee adminimizi bakırköyde ziyarete giderizz kaykaylarımızla :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

anam hakkat betülüde kaybetmişizzz hadi hayırlısııı 4. mod da çığrından çıktı :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

ayyyy en sonunda çıldırtıcaz adminimiz zaten,

bide hastanenin içinde arka arkaya hepimiz kaykaylarla

ayyyy düşünemiyorumm :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

zavallı betül naapsın , onuda biz ettik böyle :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
denizindibi wrote:

ayyyy en sonunda çıldırtıcaz adminimiz zaten,

bide hastanenin içinde arka arkaya hepimiz kaykaylarla

ayyyy düşünemiyorumm :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

hayalperest liğim tuttuu
düşünsenizee adminimiz hastanenin bahçesinde oturuyo sakin sakin yavaş yavaşta iyileşmeye başlamışş birden kafasını kaldırıyo fakat oda nee karşıdan 4 kaykaylı nine ona doğruu adminim adminim biz geldik diye bağırarak ilerliyolarr ayy o ankitepkisi nasıl olurr tahminleri bekliyorum :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

sonunda benide kendinize benzettiniz :lol: :lol: :lol:

sizce ne olur :lol2:
pat düşer heralde yere.....
yada bizi görünce tekrar kafayı yer ve çığlık atmaya başlar
düşünsenize admin bizi görünce kaçmaya başlarmış bizde onun peşinden kay kay larımızla gideriz :bouncy: :bouncy: :bouncy:
doktorlar adminimize iyileştiniz diyolar ve hastaneden cıkartıyolar ve tabiiiiiiii biz sağdık modları onu kapıda bekliyoruzz elimizdede ona aldığımız kay kaylarla sırıtıyoruz :bidibidi_msn11:

adminimiz bizi gördüğü an gerisi geriye hastaneye girer bence ve doktorlara nolursunuz beni cıkartmayın burası cok güzel ben dışardaki delilerle başa cıkamam acıyın bana nolurrr :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
hepsi de güzel ve çok komikti.ellerine sağlık.teşekkürler paylasım için :) :) :)
No Mercyyyyyyyyyyy

ne demek efenim ne demek,

beğenmene sevindim :lol2:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.