Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
bıdıbıdı'da yaşlandık yıl 2040
started by denizindibi
06 January 2009
17-year-old topic
42 Replies
26.222
yaa bende kendi resmimlee sılanın resmine bayılım deseneee bıdıbıdı da rekorlar hep sılada olacakk oyun galerisindekilerr yandııı
ama bendeki asalete bak kendinden emin kesin resim yüklüyorumdurrr sende onu anlamaya calışıyon
tatlı cadıda içinden diyodurr yaww bunları bi malatyaya cağırdım senelerdir gitmediler halimize bak
ee betüldee bize katıldıı muzurluk gelmiştir aklınaa acabaa nee
bunu cevapla betüll merak ediyoruz niye gülüyon orda bakıyım sennn
tatlı cadıda içinden diyodurr yaww bunları bi malatyaya cağırdım senelerdir gitmediler halimize bak
ee betüldee bize katıldıı muzurluk gelmiştir aklınaa acabaa nee
bunu cevapla betüll merak ediyoruz niye gülüyon orda bakıyım sennn
halimize bakıp gülüyorum başka neye gülecem...40 sene önceki resimlerimize bakıyorum bide sizin şimdiki halinize bakıyorum ona gülüyorum..hiç değişmemişsiniz hala muzurluk peşindesiniz..
ya süper olmuş ya..eline sağlık valla çok güldüm ama banada tam resmini bulmuşsun ya kendi resmim çok hoşuma gitti ben yaşlanıncada yanaklarım öle olur heralde
ya süper olmuş ya..eline sağlık valla çok güldüm ama banada tam resmini bulmuşsun ya kendi resmim çok hoşuma gitti ben yaşlanıncada yanaklarım öle olur heralde
hee valla akıllanmayızz ben denizindibinin kay kay larını kıskandım hepimize birertane alıyım barii yaşlanınca iyi olurr ayy düşünsenizeee adminimizi bakırköyde ziyarete giderizz kaykaylarımızla
betül_42 wrote:[email protected]@yer wrote: ayy düşünsenizeee adminimizi bakırköyde ziyarete giderizz kaykaylarımızla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
anam hakkat betülüde kaybetmişizzz hadi hayırlısııı 4. mod da çığrından çıktı
denizindibi wrote:
ayyyy en sonunda çıldırtıcaz adminimiz zaten,
bide hastanenin içinde arka arkaya hepimiz kaykaylarla
ayyyy düşünemiyorumm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hayalperest liğim tuttuu
düşünsenizee adminimiz hastanenin bahçesinde oturuyo sakin sakin yavaş yavaşta iyileşmeye başlamışş birden kafasını kaldırıyo fakat oda nee karşıdan 4 kaykaylı nine ona doğruu adminim adminim biz geldik diye bağırarak ilerliyolarr ayy o ankitepkisi nasıl olurr tahminleri bekliyorum
doktorlar adminimize iyileştiniz diyolar ve hastaneden cıkartıyolar ve tabiiiiiiii biz sağdık modları onu kapıda bekliyoruzz elimizdede ona aldığımız kay kaylarla sırıtıyoruz
adminimiz bizi gördüğü an gerisi geriye hastaneye girer bence ve doktorlara nolursunuz beni cıkartmayın burası cok güzel ben dışardaki delilerle başa cıkamam acıyın bana nolurrr
adminimiz bizi gördüğü an gerisi geriye hastaneye girer bence ve doktorlara nolursunuz beni cıkartmayın burası cok güzel ben dışardaki delilerle başa cıkamam acıyın bana nolurrr
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.