Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
bush a işkence teknikleri
started by fatih.hat
06 January 2009
17-year-old topic
16 Replies
8.176
denizindibi wrote:
valla bende işkenceden yana falan değilim
ama insan olana , insan olsun kimse ah etmesin
bu kadarına da pes artık,
ona yapılacak herşey mübah bence, allah belasını versin![]()
biz insana yapılan işkenceden yana değiliz bu kişi artık insanlıktan çıkmış hayvan diyecem ama hayvanlara hakaret olur...
Allahından buylsun desem Rabbim merhametlidir gene iyi bulur,şeytanından bulsun inş....
denizindibi wrote:
amiin , ama inanıyorum ilahi adalet mutlaka bi gün
yerini bulacaktır, sürüm sürüm sürünerek ölsün
inşallah![]()
Amiiiiiiiinnnnnnnn
denizindibi wrote:Valla denizindibi benimde tek dua Rabbim uzun ömürler versin inş. sürüm üsürüm sürünsün ama ölmasin ölmek için dualar etsin yalvarsın ama ölmesin canını yaktı her insanın acısını çeksin...RAbbim öbür dünyada çektireceği kadar bu dünyada da çektirsin....
amiin , ama inanıyorum ilahi adalet mutlaka bi gün
yerini bulacaktır, sürüm sürüm sürünerek ölsün
inşallah![]()
amiiiiiiiiin.
ya şu çin işkencelerinden birini uygulasak bush a nasıl olur.mesela kafasını sıfıra kazıyıp hiç kımıldayamayacağı sekilde bir sandalyeye bağlasak.sonra kafasının tam üstüne düşecek şekilde damlatan bir çeşme koysak.duyduğuma göre o damlalar bir müddet sonra bir balyozun darbesi kadar güçlü oluyormuş
ya şu çin işkencelerinden birini uygulasak bush a nasıl olur.mesela kafasını sıfıra kazıyıp hiç kımıldayamayacağı sekilde bir sandalyeye bağlasak.sonra kafasının tam üstüne düşecek şekilde damlatan bir çeşme koysak.duyduğuma göre o damlalar bir müddet sonra bir balyozun darbesi kadar güçlü oluyormuş
o zaman bağlayalım bir sandalyeye,tırnaklarının altına çivi koyup çekiçle vuralım ve parmaklarını tek tek patlatmış olalımmm.nasıl ama ? yanlış anlamayın sakın ben şiddete karşıyımm

altın ateşle,kadın altınla,erkek kadınla imtihan edilir...
ben tüm bu dediklerinizi kınıyorumm
çünkü bu kadar hafif olamaz
en iyisi nedir biliyomusunuz bu şahsiyetsizi insanların arasında bırakmak o zaman 2-3 dk mefta zatennn...
ayakkabı meselssiden sonraaa
oooo millet neler yapar...
çünkü bu kadar hafif olamaz
en iyisi nedir biliyomusunuz bu şahsiyetsizi insanların arasında bırakmak o zaman 2-3 dk mefta zatennn...
ayakkabı meselssiden sonraaa
oooo millet neler yapar...
*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
cicciv cim işte biz bunu istemiyoruz
bende seni kınıyorum 2,3 dk da öldürdün adamı ya olurmu öle hemen öldürmek...aaa daha karpuz kesecez hemen gitmek yok öle..
fatih.hat sana katılıyorum çin işkencelerinden en çok uygulanılan birşeymiş...
birde adamı odaya kapatıyorsun hiç ses yok karanlık sadece su damlasının sesi var buda çok kötü bir etki yaratıyormuş belli bir süre sonra....
ama ben hala tırnak makasında ısrarcıyım yazık fazla kilolarını almış oluruz işte.....
tırnak keserken küçük bir etimiz kesilse bile ne kadar acı çekiyoruz..
ama sakın yanlış anlamayın ben işkenceye karşıyım..
bende seni kınıyorum 2,3 dk da öldürdün adamı ya olurmu öle hemen öldürmek...aaa daha karpuz kesecez hemen gitmek yok öle..
fatih.hat sana katılıyorum çin işkencelerinden en çok uygulanılan birşeymiş...
birde adamı odaya kapatıyorsun hiç ses yok karanlık sadece su damlasının sesi var buda çok kötü bir etki yaratıyormuş belli bir süre sonra....
ama ben hala tırnak makasında ısrarcıyım yazık fazla kilolarını almış oluruz işte.....
tırnak keserken küçük bir etimiz kesilse bile ne kadar acı çekiyoruz..
ama sakın yanlış anlamayın ben işkenceye karşıyım..
bence en çok benim işkence taktiğimde acı çeker...gelin arkadaşlar girişi benimkiyle yapalım sonra da ara öğün olarak sizinkileri en son da ölmesi için biri bişi düşünsün onu yapalım.ve lütfen bush a yakışır bi ölüm olsun
no şiddet no işkence 
altın ateşle,kadın altınla,erkek kadınla imtihan edilir...
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.