LIVE
🏛️ LEGEND Vlax record held by gülen for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Chocolate Manufacturing record held by gülen for 15 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

bıdıbıdı magazinden kaçamayan fatih hat :)

started by cr@zy 05 January 2009 17-year-old topic 10 Replies 7.966
haftalardır editörümüzle beraber fatih hatın resimlerini yayınlayıp yayınlamamak konusunda kararsızdık
sonuçta düzeyli ve mükemmel giden bi ilişkisi vardı fakat yayıncılık hakları gereğide elimizdeki resimleri sizlerle
sevgili bıdıbıdı'cılarla paylaşmak istedik :deal:

önce yakışıklı üyemizi tanıyalım beni asla yakalayamassınız diyen alaycı gülüşüyle işte fatih hat

kameralarımıza takılan ilk görüntü evinden cıkışı oldu
( laf aramızda kendine güvenen bi yürüyüş stili var :bidibidi_msn5: )

daha sonra arabasına düşkün olarak bildiğimiz fatih arabasını bakıma verdiği için arabasının yanına gitti
( takibimizden haberi yoktu :bidibidi_msn33: )

fatihin hareketlerine bakarak onu boşuna izlediğimizi sandık takiiiiiiii arabasını bakımdan alıp bize bu görüntüyü verene dek
( yanındaki kızın kimliğini hala araştırıyoruz :bidibidi_msn23: )

bunun normal arkadaş görüşmesi olabileceğini düşünmüştük ama o günün gecesinde aynı bayanla gece gezmesinde yakaladık
( resmimiz uzaktan cekildiği için küçük cıkmıştır kusura bakmayın :bidibidi_msn52: )

ertesi gün fatih hatı kalabalağın içinde başka bir bayanla gezerken gördük fakat

ve aynı gece yine aynı bayanla gece gezmesinde yakaladık
( çapkınlık turları atan fatih hatın hızına yetişmek imkansızz :bidibidi_msn6: :bidibidi_msn6: )

takibimizin 3. gününün sabahı maalesef fatih hat bizi farketti ve hemen telefonuna sarılıp genel müdürümüz BIDIBIDI yı arayıp bizi şikayet etti ve bu nedenle fatih hatın peşini bırakmak zorunda kaldık

eee yakışıklı capkınımız fatih hat uslanırmı bilinmez
ama bu durumu görecek olan sahar ne der bilemiyoruzz :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

:bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
sahar görmesin bu haberi :arrow:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ya valla Allah iyiliğini versin teyze ya.gülmekten çatladım oldum.ama çok güzeldi hepsi.bu arada tam adamını seçmişin.çünkü ben o adamın hayranıyım ya.avatarımda ki de o.belli olmuyor belki ama.mark wahlberg,çok severek izlediğim biri.çok hoş filmleri.

kız sahar bu resimleri görürse napar biliyon mu.bittim ben bittim.ama çok üzeldi.Allah razı olsun ya.inan canım o kadar sıkkındı ki şunları görünce sıkıntı falan kalmadı.bi daha bakacam ya.
:D :D :D :D :D :) :) :)
No Mercyyyyyyyyyyy
avatarından esinlenerek resimleri ayarladım zaten benden kaçarmıııı :bidibidi_msn11:

beyenmene cok sevindim valla seni güldürebildiysem ne mutlu bana :bow:
valla güldürdün.diyorum ya en sıkıntılı anımdı.onu bile sildin attın.ama....
No Mercyyyyyyyyyyy
aması maması yok şuanki anının tadını cıkar hzünlerini moral bozukluklarını koy bi kenara bak nasıl eğlencen teyzenle ve kuzuylaa

bende varyaa ne koşurmuşum beeee :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
valla helal olsun iyi edebiyat parçaladın.beni de gene güldürdün.Allah sizi de hep güldürsün.
No Mercyyyyyyyyyyy
ya varyaa Allah bıdıbıdıyı hacker lardan korusun Allah adminimize zeval keder hastalık vermesinn ( ayy yine başladımm susayım bariii :bidibidi_msn11: ) ben burda cok mmutluyum yaa iyiki varsınızz :yahoo60:
teyze bu arada sürprizini gerçekten çok beğendim.yani hani sabırsızlıkla bekliyordum ya.beklediğime değdi. :D ellerine sağlık.çok teşekkürler.
No Mercyyyyyyyyyyy
ne demek cnm yiğenim arkasıda gelir inş :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
inşaallah teyzem.ama seni çok mu yoruyoruz yoksa yaa.teyze çok yorma kendini emi. :D :D :D :D :D :D :D :D Allah bileğine kuvvet versin. :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.