LIVE
🏛️ LEGEND Tehlikeli Descent record held by muhammed2002 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Frog record held by bukettttt for 15 years — unbeaten!
user arinberk commented: Christmas Mahjong “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

tablo.........

started by cr@zy 03 January 2009 17-year-old topic 2 Replies 1.883
Bir gün sanat merkezi kentlerin birinde gezen çocuğun biri,bir vitrinde çok hoş bir tablo görür.Tablo belli ki oldukça pahalıdır.
Çocuk bu tabloyu bir sonraki yıl abisinin doğum gününe almayı ister ve bir iş bulup kıt kanaat geçinerek biriktirdiği tüm para ile o mağazaya gider.Şanslıdır,tablo hala satılmamıştır.Içeri girer ve tabloyu bir süre yakından izledikten sonra resmi yapan sanatçıyı bulur ve “Abimin doğum günü için bu resmi satın almak istiyorum,tüm param da bu kadar” der.Ressam bir süre düşündükten sonra resmi paketler ve satar.
Çocuk paketini alır ve teşekkür ederek çıkar.Mağazada adamın arkadaşları da vardır ve şaşkın şaşkın sorarlar”Sen ne yaptın?O resmin değeri milyarlar ederdi.Neden bu kadar cüzi bir rakama sattın.”
Adam cevap verir:

“Evet ben bu resme milyarlarını verecek bir sürü insan bulabilirim,ancak tüm servetini bu resme verecek kaç kişi bulabilirim.”
çok güzeldi ya.helal olsun adama.çok teşekkürler crazy bu kadar güzel bir hikayeyi bizimle paylaştığın için.ellerine sağlık teyzeeeeeee :D :D :D
No Mercyyyyyyyyyyy
ne demek yiğen ben tşk ederim :wink: :D
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.