LIVE
🏛️ LEGEND Pepsi Jet Ski record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Notorious Sassy record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Işte Kurtlar Vadisi'nin yeni kanalı

started by tatlı cadı 02 January 2009 17-year-old topic 3 Replies 2.591

Postmedya adlı internet sitesinin haberine göre Kurtlar Vadisi'nin atv ile kesin olarak anlaştığı ve kanalın genel müdürü Fatih Edipoğlu'yla el sıkıştığı ortaya atıldı.

Postmedya'nın haberi şöyle:

"Postmedya'nın aldığı bilgilere göre Vadi yapımcıları, atv ile kesin olarak anlaşarak kanalın genel müdürü Fatih Edipoğlu'yla el sıkıştı.

Dizinin şubat ayında yeni bölümleri ile atv ekranlarında gösterilmeye başlanacak.
Vadi yapımcılarının atv ile görüşmelerinde KanalTürk'ü koz olarak kullandığı belirtiliyor...
Show TV'den Para Alamadılar!
Show TV'nin içinde bulunduğu ekonomik kriz nedeniyle Pana Film, yapımcılığını yaptığı Kurtlar Vadisi ve Eşref Saati dizilerini askıya almıştı.
Show TV'den bölüm başına 750 Bin TL alan Kurtlar Vadisi'nin, kanaldan son 10 bölümün parasını alamadığı öğrenildi."

Iddiaları sorduğumuz Pana Film ise tüm kanallarla görüşmelerin devam ettiğini, herhangi bir kanalla anlaşmaya dair resmi açıklama yapılmadığını bildirdi.
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
ya niye subatta baslıyo ki.hemen baslasın.hasret kaldık. :D

&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
tatlı cadı wrote:Iddiaları sorduğumuz Pana Film ise tüm kanallarla görüşmelerin devam ettiğini, herhangi bir kanalla anlaşmaya dair resmi açıklama yapılmadığını bildirdi.
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.