mon amour çok şık bir hareketti tebrik ederim sanada bu yakışırdı. bravo bravo bravo bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
evvet sıla topu aldı kaleye doğru ilerliyo ilerliyooo oda ne sılanın kaleye doğru yaptığı son vuruşuuuu mon amour harika bir çalımla karşı kaleye şutluyoooooorrrrr veeee gol gooolll gooooooollllllll inanılmaz sayın seyirciler inanılmaz bir şekilde maçın son dklarında mon amourr harika bir çalımla 2008 e ismini yazdırıyooorrr
tbrkler tbrkler tbrklerrrrrrr bu vuruşu ayakta alkışlıyoruzz ve başarılarının 2009 dada devamını diliyorum mon amour
OOOO ARKADAŞLAR BEN YOKKEN NELER OLMUŞ BURDA YAF MON AMOUR YOKLU?UMDAN ISTIFADE ETTIN MALESEF SKORLARLA ILGILENEMEDIM SON ANDA KI BOŞLUKTAN IYI FAYDALANMIŞIN E?ER SON GÜN DE ILGILENSEYDIM KESINLIKLE BIRINCI OLAMAZDIN AMA OLDUN BI KERE EH BIZEDE TEBRIK ETMEK KALIR ARTIK
DARISI BIRINCI OLMAK IÇIN ÇABALAYAN FAHRININ BAŞINA
ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.