LIVE
🏛️ LEGEND Tehlikeli Descent record held by muhammed2002 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Frog record held by bukettttt for 15 years — unbeaten!
user arinberk commented: Christmas Mahjong “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Aralık 2008 Flash Oyun Birincisi + YIL 1.si >> mon amour << Oldu

started by BIDIBIDI 31 December 2008 17-year-old topic 8 Replies 6.136

Aralık 2008 için ,

Ay Birincisi ,

mon amour adlı üyemiz oldu

Bu rekor aynı zamanda 2008 Yılının Rekoru da olarak kayıtlara geçmiştir.

Kendisini can-ı gönülden kutlar, başarılarının devamını dileriz.

2008 in En yüksek oyun alan oyuncusuna bir sürprimiz olacak ..

Saygılarımızla
mon amour tebrik ederim
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
tebrikler büyük bir başarı ayakta :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
mon amour çok şık bir hareketti tebrik ederim sanada bu yakışırdı. bravo bravo bravo bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
evvet sıla topu aldı kaleye doğru ilerliyo ilerliyooo oda ne sılanın kaleye doğru yaptığı son vuruşuuuu mon amour harika bir çalımla karşı kaleye şutluyoooooorrrrr veeee gol gooolll gooooooollllllll inanılmaz sayın seyirciler inanılmaz bir şekilde maçın son dklarında mon amourr harika bir çalımla 2008 e ismini yazdırıyooorrr :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

tbrkler tbrkler tbrklerrrrrrr bu vuruşu ayakta alkışlıyoruzz ve başarılarının 2009 dada devamını diliyorum mon amour :wink: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

teşekkürler sayın seyirciler size laik olmaya çalışıyorum.. seviyim sizi..... :lol: :lol: :lol: :lol:
evet ne kadar tebrik edilse azdır , crazy.playerin dediği son dakka golü gibiydi..

Gerçekten heyecanla izledik..

%1-2 gibi bir farkla , son saatlerde harika bir performans.

Çünkü toplam rekorların %25 inden fazlası , son güne kadar sevgili &SILA nın elindeydi...

Sene sonuna da bu tür bir galibiyet yakıştı herhalde...

Gerçekten her 2 arkadaşımıza da Teşekkürlerimizi sunarız.
adminim beni oyunlarda yorum spikeri yaparmısınızz :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
OOOO ARKADAŞLAR BEN YOKKEN NELER OLMUŞ BURDA YAF :roll: MON AMOUR YOKLU?UMDAN ISTIFADE ETTIN MALESEF SKORLARLA ILGILENEMEDIM SON ANDA KI BOŞLUKTAN IYI FAYDALANMIŞIN :twisted: E?ER SON GÜN DE ILGILENSEYDIM KESINLIKLE BIRINCI OLAMAZDIN AMA OLDUN BI KERE EH BIZEDE TEBRIK ETMEK KALIR ARTIK :yahoo35:
DARISI BIRINCI OLMAK IÇIN ÇABALAYAN FAHRININ BAŞINA :wink:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.