LIVE
🏛️ LEGEND Vlax record held by gülen for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Chocolate Manufacturing record held by gülen for 15 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

fenerbahçede kritik gün 5 ocak

started by cr@zy 31 December 2008 17-year-old topic 0 Replies 1.242
Sezon Sonunda Sözleşmeleri Sona Erecek Olan Alex, Lugano ve Deivid ile Henüz Nikah Tazelemeyen Fenerbahçe, 5 Ocak'ta Bu Konuyu Ele Alacak.



Sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek olan Alex, Lugano ve Deivid ile henüz nikah tazelemeyen Fenerbahçe, 5 Ocak'ta bu konuyu ele alacak.
Takımın 3 as futbolcusu Alex de Souza, Diego lugano ve Deivid de Souza'nın sözleşmelerinin 2009 yazında sona erecek olması nedeniyle, menajer Juan Figer 5 Ocak'ta yönetimle görüşmek üzere Istanbul'a gelecek.

Yönetim ve Juan Figer görüşmesinden sonra bu 3 futbolcunun kalıp kalmayacağı belli olacak ve Fenerbahçe yönetimi önümüzdeki sezonun transferlerini buna göre şekillendirecek.

Fenerbahçe taraftarı yönetime ültimatom verdi

LUGANO'YA AVRUPA'NIN GÜNDEMINDE Italyan ekibi Juventus ve Arjantin kulübü River Plate'in, sarı lacivertli takımda gösterdiği başarılı performans ile dikkat çeken Lugano'nun peşinde olduğu iddia ediliyor.

ALEX'DEN YÖNETIME TEPKI

Kendi internet sitesinden yaptığı bir açıklamada Fenerbahçe yönetimine bir mesaj veren Alex şunları söylemişti:

"Kendi geleceğimi düşünmeye başladım. Şu ana kadar dört teklif aldım. Hepsi kaliteli takımlar ve benim futbolumdan istifade etmek isteyen ekipler, bu yönüyle çok sevindim."

"F.BAHÇE'YI ANLAYAMIYORUM. BEN DE BAZI ŞÜPHELER UYANDI"

Diğer taraftan, Fenerbahçe'nin durumunu anlamıyorum. Dört yıldır bu kulübün futbolcusuyum ve sadece dört defa sakatlandım ve hiçbiri de ciddi sakatlıklar değildi. Benim saha içinde ki çalışmam da herzaman iyiydi. Herkese saygı duyuyorum ve herkesin de bana saygı duyduğuna inanıyorum. Ama şuana kadar kulüple yaptığımız görüşmeler sonrasında bende bazı şüpheler uyandı ve bundan dolayı rahatsız oldum. Hele bir de bunca zaman Fenerbahçe forması giymiş ve kulüp için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışmış olmama rağmen hala bu şüpheleri gideremedim.

"DE?ERIMIN BILINECE?I YERDE OYNAMAYI DÜŞÜNÜRÜM"
Tabii ki de benim ilk tercihim Fenerbahçe'dir. Ama - diğer tekliflerin de varlığı ortadayken - en fazla verimli olabileceğim ve değerimin bilineceği yerde oynamayı da düşünmek zorundayım. 2009'dan benim istediğim işte budur.
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.