LIVE
🏛️ LEGEND Death Junior 3 record held by gülen for 15 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Dart record held by ByCaoSs for 17 years — unbeaten!
user arinberk New Record! 9 Dragons Hexa
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

EN SON NE ZAMAN ÖZÜR DILEDIN?

started by ser_sew 30 December 2008 17-year-old topic 21 Replies 16.822
ben en son ne zaman özür dilediğimi hatırlamıyorum okadar çok olduki hata yapmayalı........................... :cheesygrin: :cheesygrin:

en kısa zamanda hata yap ozaman,

inan çok eğlenceli oluyo :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Özur Dıleım Arkadaslar..

-3 Sanıye oNCE
:P :arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
hata yapıpta özür dilemenin nesi eğlenceli denizindibi anlayamadım sen demekki bunlardan hoşlanıyorsun bence çok ama çoooooooooook saçma eğlenceli olsun diye hata yapan bi insan olarak ilk seni duydum bende hatalar yaptım özürde diledim ama hiçbi zaman bununla eğlenemedim insan hatalarından ders alır eğlenmez :!: :!: :!:
sana tamamen katılıyorum aynen öyle düşünüyorum birde özür dilemek çok büyük bir erdemliktir bunu büyklerimiz boşuna söylememiş dimi ama? :lol: :lol: :roll:
bey_mer wrote:hata yapıpta özür dilemenin nesi eğlenceli denizindibi anlayamadım sen demekki bunlardan hoşlanıyorsun bence çok ama çoooooooooook saçma eğlenceli olsun diye hata yapan bi insan olarak ilk seni duydum bende hatalar yaptım özürde diledim ama hiçbi zaman bununla eğlenemedim insan hatalarından ders alır eğlenmez :!: :!: :!:

bey_mer bu konu oyun oynıyalımmı bölümüne acılmış olduğu için sadece oyun gözüyle bakılır ve denizindibi bence orda oyun gözüyle baktığı için o yorumu yapmışş fakat cevap arıyoruma bu konu acılsaydı inan şuan bende ciddi düşünürdüm ama bende denizindibine katılıyorum hata yapmanında bazen eğlenceli yanları oluyor :bidibidi_msn5:
hata yapmanın ne gibi eğlencesi oluyor çok merak ettim bana neresinin eğlenceli olduğunu söyleyin bende eğlenceli bulursam belki denerim ...........................................

sen hele bi dene eğlenmessen ozaman konuşalım :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
dün bizzat aşkımdan diledimmm :D:D:D :inlove2:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
ser_sew wrote:hata yapmanın ne gibi eğlencesi oluyor çok merak ettim bana neresinin eğlenceli olduğunu söyleyin bende eğlenceli bulursam belki denerim ...........................................

ser sew birbirlerinin arkasından demediği lafı bırakmayıp sonrada hiç bişey yokmuş gibi birbirlerine bakanları görünce
onların yanında benim yaptığım hatalar bana eğlenceli geliyo :lol2:
denizindibi madembunları biliyosun uyarıcana neden dalga geçiyosun ben anlayamadım bu arada crazy ortaya bi laf atıyosan açıklamasınıda yapmalısın sen kimsenin arkasından atıpta suratına bakmadınmı? yapmayın allah aşkına yaaa bınların bu konuyla alakası ne şimdi?birbirinin arkasından kim atmıyoki bu devirde

Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var.

bey_mer wrote: crazy ortaya bi laf atıyosan açıklamasınıda yapmalısın sen kimsenin arkasından atıpta suratına bakmadınmı?

bey_mer herşeyi üstüne alınmak zorunda değilsin ister acıklama yaparım ister yapmam
ya ben burdaki konuya son olarak bi acıklama getirmek istedim

ben buraya yani bıdıbıdıya eğlenmek, bişeyler öğrenmek , için girdim ve cok güzel dostluklar edindim (denizindibi,betül 42, tatlı cadı, fatih hat gibi vs) kimseye laf söylemek yada gönderme yapmak gibi niyetimde olmadı böyle anlaşıldıysamda herkezden özür dilerim yanlış anlamışlar beni

not: bu konuya yazılan msjları okumama kararı aldım

kararını destekliyorum canım cr@zy im ,

burası eğlenmek amacıyla açılmış bi forum,

zaten forum başlığıda oyun oynayalım mı :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

madem ciddiye alacaksınız cevap arıyorum bölümüne açın

konuyu sevgili arkadaşlar :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
sabah sabah annemden özr dldm

Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var.

Nolmuş burda arkadaşlar.niye böyle yapyosunuz denizdibi ve crazynin dedigi gibi biz burda eglenmek bişileri ögrenmek için burdayız.Birbirimizi incitemk yada kırmak degil amacımız.
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
hergün bütün hocalardan özür diliyorum
:roll: Ben kolay kolay özür dilemem ama sanırım enson ADMIN den özür dilemiştim.Yazdığım bi konudan dolayı :roll:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
en son lıse yıllarındayken ozur dılemıstım uzun zaman olmus yaa ozur dılemeyelı ozur dılıcek bırılerını mı bulsam napsamm :D :D :D :D :D
DUNYA BIR GUNDUR O DA BUGUNDUR
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.