LIVE
🏛️ LEGEND Vlax record held by gülen for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Chocolate Manufacturing record held by gülen for 15 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Kartal bu sefer güldü

started by Fachmann 27 December 2008 17-year-old topic 0 Replies 1.207
Kartal bu sefer güldü
Beko Basketbol Ligi'nin 12. haftasının derbi mücadelesinde Beşiktaş Cola Turka sahasında konuk ettiği Galatasaray Cafe Crown'u 66-58'lik skorla mağlup etti.

Siyah-beyazlı taraftarların yayıncı kuruluşu protesto etmesi üzerine gecikmeli başlayan derbinin ardından soruları yanıtlayan Beşiktaş Basketbol Koordinatörü Hasan Bozkurt, güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek, ''Ihtiyacımız olan bir galibiyetti. Beşiktaş camiasına hediyemiz olsun. Zor günler yaşayan Başkanımıza rahat bir nefes aldırdığımıza inanıyorum. Bugün sahada genç oyuncularımıza yer verdik ve hepsi en üst seviyede oynadı'' diye konuştu.

Menajer Burak Bıyıkyat ve oyuncu Cevher de galip geldikleri için mutlu olduklarını söylediler.

Bu arada Galatasaray Antrenörü Murat Özyer ise, Beşiktaş'ın galibiyeti hakettiğini, ve rakibini kutladığını söyledi.

SALON: Beşiktaş Cola Turka Arena

HAKEMLER: Mehmet Keseratar, Ersan Ergüler, Semih Vural

BEŞIKTAŞ COLA TURKA (66): Mehmet Yağmur 18 (3 ribaund, 2 asist), Muratcan Güler 9 (9 ribaund, 4 asist), Jimmy Baxter 4 (4 ribaund, 4 asist), Ömer Ünver 6 (2 ribaund), Haluk Yıldırım 3 (9 ribaund, 4 asist), Adem Ören 5 (4 ribaund, 1 asist), Cevher Özer 21 (6 ribaund),

GALATASARAY CAFE CROWN (58): Erdem Türetken, Andrija Zizic 9 (4 ribaund, 1 asist), Polat Kocaoğlu 3 (1 ribaund), Cüneyt Erden 12 (5 ribaund, 2 asist), Murat Kaya, Hüseyin Beşok 8 (13 ribaund), Milan Gurovic 8 (4 ribaund, 2 asist), Rashid Atkins 13 (5 ribaund, 5 asist), Antonio Graves 5 (5 ribaund, 2 asist)

1.PERIYOT: 20-15

2.PERIYOT: 20-18

3.PERIYOT: 12-20

4.PERIYOT: 14-05
fachmann'dan saygilar
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.