LIVE
🏛️ LEGEND Vlax record held by gülen for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Chocolate Manufacturing record held by gülen for 15 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Aslantepe'de saha göründü!

started by Fachmann 24 December 2008 17-year-old topic 3 Replies 2.144
Aslantepe'de saha göründü!
Galatasaray'ın gelecek yıl devralmayı planladığı Aslantepe'deki yeni stadın inşası sürerken, 6. kat seviyesine gelindiği açıklandı.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde, çalışmaları devam eden stat inşaatının fotoğrafları yer aldı. Aslantepe'de yapımı süren stadın gün geçtikçe hayal edilebilir olmaktan çıkıp, ete kemiğe büründüğü kaydedilen değerlendirmede, “Saha zemininin temizlenmesi ve otoparkın üzerini tribünlerin örtmeye başlamasıyla, stadımızdaki heyecan verici ilerleyişe artık daha somut tanıklık edebiliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Gece vardiyaları dahil, toplam 650 işçinin çalıştığı stat inşaatında 6. kat seviyesine gelindiği, E ve D blok tribünlerin ilk bölüm montajının da önümüzdeki ocak ayının sonuna dek bitirilmesinin hedeflendiği kaydedildi.
fachmann'dan saygilar
hadi hayırlısı yakışır yeni stad galatasarayıma kupalar bizde yeni stad bizde kıskananlar çatlasın :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:

( yakında fenerliler beni sitede linç edecek valla :bidibidi_msn11: )
Fenerli dedigin kiskanmaz, aradaki fak bu zaten, yoksa galatasarayli olurduk hehehehehehehehehehehehehe
fachmann'dan saygilar
belli oluyo belli oluyooo :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
This topic was opened 17 years ago. Replying will be possible soon.